facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwennes Totaal Service

Zwennes Totaal Service

Info

Zwennes Totaal Service richt zich speciaal op het zorgzaam verhuizen van ouderen. Dit doen wij o.a. door het 'dupliceren' van de vertrouwde woonsituatie naar de nieuwe. Door deze aanpak kunnen wij ouderen op een prettigere manier verhuizen.

Geschiedenis

Speciaal gericht op verhuizingen voor ouderen en ouderen met dementie



"Zwennes Totaal Service richt zich speciaal op verhuizingen voor ouderen, en ouderen met dementie of een andere beperking.Door onze jarenlange ervaring en verdieping in ouderen die een vorm van dementie hebben, kunnen wij goed inspelen op de behoeftes van deze specifieke doelgroep."
Adres: Floralaan 83, 2643HA Pijnacker
Stad: Pijnacker
Route: Floralaan 83
Postcode: 2643HA


Recensies
Afgelopen maand hebben we mijn moeder die lijdt aan Alzheimer verhuisd naar een zorginstelling. Donny Zwennes en zijn collega Burt hebben deze verhuizing begeleid en waren allebei ontzettend prettig in de omgang; zowel voor mijn vrouw en mezelf, maar vooral voor mijn moeder. Ze hebben haar 100% in haar waarde gelaten en geluisterd naar haar wensen. Haar nieuwe plek was meteen 's avonds een nieuw 'thuis' voor haar. Ik kan Zwennes Totaal Service meer dan aanbevelen!
Wat een leuke verhuizers in de omgang! Ik heb veel over hen gehoord en ben blij voor dit bedrijf te hebben gekozen. Dit bedrijf heeft mijn vader verhuist naar Florence in Den Haag
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid