facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwemshop Totaal - Eelde

Zwemshop Totaal - Eelde

Info

Zwemshop Totaal levert professionele zwembadmaterialen. U kunt bij ons terecht voor alles wat u nodig heeft in en rond het zwembad.

Geschiedenis

Zwemshop Totaal levert professionele zwembadmaterialen. U kunt bij ons terecht voor alles wat u nodig heeft in en rond het zwembad, zoals spelmaterialen, aquafitness-producten, zwemplankjes, flexibeams, zwemvleugeltjes, schoonmaakartikelen, snorkelmaterialen zoals zwemvliezen, enz. enz.

Wij verkopen zwembadmaterialen van bekende merken zoals Epsan, Waterfly en Beco. Op deze site vindt u slechts een greep uit onze collectie. Zoekt u iets dat niet op de site staat, mail het ons. Zwemshoptotaal.nl kan bijna alles leveren!

Zwemshop Totaal staat voor kwaliteit, snelle levertijden, garantie, service en een persoonlijke benadering.



"Active Swimwear voor al uw wedstrijdzwemkleding en zwemwetsuits. Wij zitten in Eelde. Dichtbij Groningen."
Adres: Burg. J.G. Legroweg 100, 9761TD Eelde
Telefoonnummer: 050-5266541
Stad: Eelde
Route: Burg. J.G. Legroweg 100
Postcode: 9761TD


Recensies
Altijd een snelle reactie op je vraag, staat altijd voor je klaar, goede adviezen en alles wat ik bij Yvonne heb gekocht ben ik nog steeds blij mee !!!
Voor met name Wetsuits & toebehoren "The Place to Go"! maak wel even een afspraak Ga Passen en Laat je adviseren; dan ga je het meeste plezier aan Open Water Zwemmen beleven. En ook nog eens de Perfecte Service; wat wil je nog meer? En als je weet wat je moet hebben dan kan je Online ook prima terecht; is iets niet voorradig? dan heeft Yvonne vaak ook een echt passend alternatief.
Ruim assortiment swimsuits en accessoires van kwaliteitsmerken voor de openwaterzwemmer. Eigenaresse Yvonne kent haar producten, luistert goed naar je wensen en stelt de juiste vragen om er achter te komen wat bij je past.
Zwembril besteld welke helaas niet direct leverbaar was. Door Active Swimwear werd in onderling overleg snel een alternatief gevonden en verstuurd. Fijne service!
Activeswimwear AS wil wel graag verkopen via bol.com maar niet aan de voorwaarden van deze voldoen!! producten worden niet verzonden en zijn dan zogenaamd niet leverbaar!!
Zeer tevreden. Klantvriendelijk kundig en enthousiast. Voelt precies aan wat je zoekt. Komen zeker weer eens.
Super geholpen met materialen om buiten door te kunnen zwemmen. Precies de info die je als zwemmer nodig hebt. Neemt de tijd voor je als klant
Klein maar fijn. Leuke winkel met aardig personeel. Prijzen zijn ok. Aanmelden aangeraden.
zeer enthousiast en kundig geholpen met het passen van de juiste wetsuit. Heel veel tips meegekregen!
Open, vriendelijk, klantgericht, en betrouwbaar. Een echte aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid