facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwemschool Zeeland

Zwemschool Zeeland

Info

Zwemschool Zeeland is een particulier zwembad met veel persoonlijke aandacht en aangenaam warm water. Je kan er leren en blijven zwemmen.

Geschiedenis

Zwemschool Zeeland is een particuliere zwemschool waar iedereen moet kunnen (leren)zwemmen vanaf 5 jaar.
Je kan er zwemles volgen, kidsclub, medisch zwemmen, banenzwemmen, aqua nordic walking en aqua fit beoefenen.
In de wintermaanden kan je er ook leren snorkelen en duiken.
Tijdens de schoolvakanties zijn er met regelmaat kinderdisco's en opfriszwemlessen.



"Zwemschool Zeeland in een particulier zwembad waarbij veel aandacht voor de klant is.De zwemlessen worden in kleine groepjes verzorgt van maximaal 6 kinderen, waarbij de kinderen door een vaste instructeur worden begeleidt.Voor kinderen die klaar zijn met de zwemdiploma's is er de kidsclub om de zwemvaardigheden op een leuke manier bij te houden.De volwassenen kunnen ook terecht om in aangenaam warm water oefeningen te komen doen of lekker baantjes te zwemmen."
Adres: Stroomweg 22, 4382 WX Vlissingen
Telefoonnummer: 0118-627733
ln.dnaleezloohcsmewz@ofni
Stad: Vlissingen
Route: Stroomweg 22
Postcode: 4382 WX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 13:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 20:30
Donderdag: 09:00 - 20:30
Vrijdag: 08:15 - 20:30
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: zwemschool zeeland machiel, banen zwemmen medisch vlissingen, vacature zwemschool zeeland, vrijburgbad medisch zwemmen, zwemles domburg, zeemeermin zwemmen kinderfeestje zeeland, zwemles kapelle, babyzwemmen goes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VrijburgbadOptisport VrijburgbadOptisport 2 km Echt super druk zwembad! Laten veel te veel mensen binnen... Kinderachtige en rare re...
Recensies
Goede zwemschool. Voor een vaste prijs halen onze kids hier binnen één jaar hun A, B en C-diploma. Indien nodig krijgen de kids meer persoonlijke aandacht. De lessen zijn sowieso al in kleine groepjes wat de kwaliteit van de lessen bevorderd. De grootouders kunnen meekijken met de lessen, met de mogelijkheid tot een kop koffie of thee. Voor de jongere broertjes en zusjes die meegaan zijn er wat boekjes om te lezen. Kortom: zeer tevreden!
Heel tevreden over de aanpak van deze zwemschool. Kinderen moeten "hard" werken, maar krijgen ook de nodige aandacht en complimentjes. Worden in vaste kleine groepjes les gegeven. Locatie is goed te bereiken en praktisch ingedeeld.
Slechte communicatie met kind en ouders, geen badjuf in het water die de kinderen helpt, veel lessen die uitvallen, als je kind niet mee komt met de groep moet je het zelf maar uitzoeken en krijg je geen hulp van de zwemschool.
Geweldige school om je zoon/dochter zijn/ haar zwemdiploma te laten behalen. Goede begeleiding in kleine groepjes. Vakkundig en kindvriendelijk personeel!!
Heel erg leuk en je kan kijken door het raam en Koffie,thee,limonade,water drinken de kleintjes kunnen er ook spelen heel goed te doen!
Echt een super zwembad! Amthony geslaagd! Nu hopen dat dirkjan snel verder kan. We gaan er met plezier heen!
Goede plaats om je kleindochter te laten leren zwemmen .vandaag dr A gehaald
Zeer teleurgesteld .. Men geeft aan bepaalde ' vaardigheden & ervaring ' in huis te hebben wat achteraf niet blijkt ..
Goede zwemschool. Goede begeleiding. Kleine groepen. Lekker warm.
Fantastisch hoe snel ze hier leren zwemmen op een correcte maniet
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid