facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwemschool Splash

Info

Kwaliteits zwemlessen uit Sneek



"Zwemschool Splash heeft een instructiebad met een continue watertemperatuur van 32 graden. U kunt bij ons terecht voor o.a. Babyzwemmen,Peutersurvival, Zwem A-B-C, Vrijzwemmen, Aquarobic, Splashfun, Reumazwemmen en Volwassenzwemles. We werken in kleine groepen wat leidt tot een gemoedelijke sfeer en een persoonlijk contact tijdens de lessen."
Adres: Pinksterbloem 41, 8707DW Sneek
Telefoonnummer: 0515-430997
Stad: Sneek
Route: Pinksterbloem 41
Postcode: 8707DW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:15
Dinsdag: 08:15 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 08:45 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:45
Zaterdag: 07:00 - 14:00
Zondag: 08:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Optisport Zwem- & Recreatiebad It Rak Optisport Zwem- & Recreatiebad It Rak 2 km Zwembad It Rak heeft veel te bieden, van zwemles tot vrij zwemmen en banenzwemmen. Oo...
Recensies
Jullie moeten de openingstijden herschikken. Ik kwam dinsdag om 8.40 uur maar er was niemand
We waren opzich tevreden bij onze 1e dochter over het zwembad en de juffen. Maar nu zit de 2e al bijna 2,5 jaar bij dit zwembad en nu pas haar b diploma. De verhalen die hier beschreven staan over de inhaallessen die je op het laatst niet eens meer in kon halen enz, kloppen allemaal! Er zou naar een oplossing worden gezocht. Niet dus. Communicatie is zwaar ruk van dit zwembad! Het draait bij dit zwembad om het geld en niet om de kinderen.
Door problemen bij het zwembad waar onze 1ste zwom zijn wij met nr 2 en 3 naar Splash gegaan. De communicatie tijdens corona was prima, kind heeft l hier en daar met wat aanpassingen van mijn kant alle lessen in kunnen inhalen ook doormiddel van extra lesmogelijkheden vanuit splash. Onze jongste gaat ook als een speer en is erg blij met haar juf.
Een gastvrij les zwembad. Mijn kids leren op hun eigen tempo zwemmen. Erg prettig dat de juffen in het water bij de kinderen zijn om ze te helpen en ondersteunen.
Kind is al ruim een jaar aan het zwemmen hier, maar zie weinig vooruitgang. Niet of nauwelijks feedback van het personeel, of je moet er zelf om vragen. Online volgsysteem biedt ook niet veel informatie. De inhaallessen door de lockdown zijn waardeloos, want er is nauwelijks mogelijkheid om in te halen. Geen aanrader wat mij betreft.
Leuk zwembad om je kinderen te leren zwemmen. Alleen is t erg warm in de wacht ruimte
Het liefst geef ik ze -5 sterren. Eigenlijk altijd wel tevreden geweest maar afhandeling voor corona lessen is ronduit belachelijk. "Ineens" zijn de helft van de lessen vervallen en ze komen niet eens met een goede verklaring. Helaas ben ik niet de enigste. De "zogenaamde" bedrijfsleider scheept je af met een grote mond. Spreek je af dat ze terug bellen, sturen ze snel een mail. Confrontatie durven ze niet aan te gaan. Ik zou hier absoluut niet heen gaan. Corona zijn we nog niet vanaf dus de kans dag je hier belazerd zal worden is groot.
Erg warm en wij hebben in een jaar tijd nog nooit mogen kijken en er is geen fysieke evaluatie waardoor erg onpersoonlijk.
Omdat onze zoon wat extra ondersteuning nodig had hebben we hier extra priveles gevolgd. We zijn heel erg tevreden over de kwaliteit en zwemplezier van de lessen.
Teleurstellende communicatie als het gaat om financiën. Tijdens Corona een aantal maanden niet kunnen zwemmen. Maandelijkse incasso kon niet gestopt worden maar hier zou later een goede oplossing voor komen. Nu staan er 30 inhaallessen klaar, die reeds betaald zijn maar niet nodig zijn! Hiervoor is geen oplossing en geld word niet teruggestort. Dag 300 euro : Erg frustrerend en onprofessioneel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid