facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwemschool Schermer

Info

De gezelligste zwemschool van Hoorn en omstreken



"Wij zijn een kleine en gezellige zwemschool en bieden veel verschillende lessen. Van babylessen tot privelessen kun je bij ons volgen."
Adres: de Huesmolen 15, 1625 HZ Hoorn
Telefoonnummer: 0229-232880
Stad: Hoorn
Route: de Huesmolen 15
Postcode: 1625 HZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 19:00
Zondag: 08:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Zwemschool Schermer huesmolen, Zwembad Zeehoek Wervershoof openingstijden, Babyzwemmen Spijkenisse, Zwemles Vrolijkheid, Zwemles Kerkdriel, Zed en Sop traject, Zed en Sop ZWEMLES TURBO, Optisport zwemles
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwemschool Schermer Zwemschool Schermer 0 meter De zwemleraren zijn top zie andere reviews.Hier is niets op aan te merken. Probleem b...
Optisport De Waterhoorn Optisport De Waterhoorn 1 km Ik was vandaag zondagochtend met mijn 2 jaar oude dochter. Ik betaalde €11,60 voor de...
Recensies
Meester Jordy is een geweldige zwemleraar. Mijn zoontje heeft het altijd goed naar zijn zin gehad tijdens de lessen en heeft zowel zijn A als B op een zeer plezierige manier behaald.
De zwemleraren zijn top zie andere reviews.Hier is niets op aan te merken. Probleem bij Schermer is het gebrek aan geen communicatie. Mijn dochter zwemt een kleine 2 jaar daar op vaste tijden. Nu hebben ze ineens besloten zogenaamd in overleg terwijl geen enkele ouder en zelfs desbetreffende zweminstructeurs hiervan op de hoogte waren dat de tijd wordt verplaatst, omdat er een nieuwe groep op dat tijdstip komt. Als je contact opneemt dan is alles al overlegd met wie dan??. Het lijkt mij organisatorisch makkelijker en klantvriendelijker om een bestaande groep op de originele tijd te laten zitten en een nieuw groep op een nieuw tijdstip te laten starten ipv andersom. Met alsgevolg alleen maar ontevreden klanten en instructeurs.
Fijne zwemschool. Kneuterige sfeer. Kleinschalig en goede instructeurs. Een veilige plek waar je kind zijn zwemdiploma s kan behalen.
Leuke kleine zwemschool. Veilige fijne kleine groepjes op maat. Het is wel oud en gedateerd maar voor de sfeer en service de beste in Hoorn.
Kinderen worden goed begeleid. Maar de manier hoe er met ouders word gecommuniceerd tijdens de corona is niet normaal. Zeer paniekerig gedrag geen duidelijke regels en de manier hoe er tegen je gepraat word is niet normaal. Doe net de deur open voor me dochter omdat ze die zelf niet open krijgt en mevrouw begint meteen te blèren dat er al drie ouders binnen zijn. Is niet de eerste keer ook en het begint al aardig te koken. Wil niet uit me plaat gaan waar kinderen bij zijn maar het ken ook te ver gaan.
Topschool! Zo lekker kleinschalig waardoor het heel informeel is. Maar de kwaliteit van de lessen lijdt daar zeker niet onder. De resultaten van onze kinderen waren uitstekend, snel leren zwemmen en snel diploma's. Ik vind het een aanrader! Vooral ook vanwege het goede contact.
Echt een goeie zwemschool. Bedankt Anneke voor de lessen. A, B en C + A en B zijn binnen. Vlot gelukt. Ondanks Corona tijd.
Goede zwemschool, ik ben erg tevreden met de manier van les geven. Beide kinderen hebben hier gezwommen.
Ervaring van positiviteit hangt af bij welke docent ons kind zwemt! Over het algemeen een fijn zwembad.
Meester Jordy is geweldig met beperkte en/of autistische kinderen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid