facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwemschool Oostrik

Zwemschool Oostrik

Info

Zwemschool Oostrik verzorgt lessen voor: ouders met baby en peuters, hydrogym, zwem ABC, volwassenen en kinderen, aquajoggen, zwangerschapszwemmen, trimzwemmen.

Geschiedenis

Zwemschool Oostrik verzorgt lessen voor: ouders met baby en peuters, hydrogym, zwem ABC, volwassenen en kinderen, aquajoggen, zwangerschapszwemmen, trimzwemmen.

Adres: Oostrikkerstraat 26, 5595 AE Leende
Telefoonnummer: 040-2062233
Stad: Leende
Route: Oostrikkerstraat 26
Postcode: 5595 AE


Recensies
Goede zwemschool met aandacht voor alle leerlingen.
Mijn zoontje heeft 2 jaar op deze zwemschool gezeten. Mijn ervaring is niet goed geweest en heb meerdere ouders zien komen en weer gaan zonder diploma Achteraf hadden we ook een sneller onze biezen moeten pakken. Half uurtje per week met minimale aandacht op de verbeter punten is ronduit slecht. Je moet de juffrouw zelf aansturen zodat je kind zich kan verbeteren als je niks zegt rommelt je kind maar wat aan en vinden ze het wel goed En betaal je lekker door. 2 jaar bij een zwemschool en nog niet voor je A op kunnen terwel hij bij een andere school na 3 weken gelijk veilig zijn A haalt zegt al genoeg. Ik ben geen ouder die zijn kind nu geweldig vind maar deze zwemschool kan je beter links laten liggen. Ouders moeten dubbel betalen als ze eenmaal bij het afzwemgroepje zitten want afzwemmen doen ze niet bij Oosterik maar in de tongelreep dus dan moet je 2x per week 1x.Oosterik en 1x Tongelreep. Afzwemmen doen ze ook maar 1x per 2 maanden.
Prima voor beginnende zwemmers. Veel aandacht mogelijk door dat ze met kleine groepjes werken. Zwemjuf staat niet van de kant te roepen maar zwemt met de kinderen mee, om ze te corrigeren.
Een heerlijk bad om af te huren voor privé gebruik. In alle rust kunnen zwemmen met een kleine.
Sandra denkt mee en zorgt ervoor dat kinderen niet onnodig lang moeten zwemmen. Zijn ze er klaar voor dan doet ze er alles aan om het diploma doel te halen! Super tevreden en mijn zoon voelt zich vertrouwd en gaat graag naar zwemles toe. Vanwege privacy geen foto's beschikbaar
Leuk zwembad, maximaal 10 personen is prima te doen. Met het gezin in de buurt een vakantiehuisje geboekt en het zwembad kunnen huren voor een afgesproken duur. De kinderen hebben leuk kunnen spelen. Een aanrader.
Fijme zwemschool maar ook een TOPlokatie voor een kinderfeestje..2 uur het zwembad voor de kids alleen met muziekje stroompje gekleurd licht...mijn jarige Sam en haar gasten hebben zo genoten. Tegen prima prijs AANRADER.
Fijne, kleinschalige zwemschool. Ze denken goed met je mee en houden rekening met de wensen van ouders.
Erg vriendelijk. De kids 5 en 4 gaan er elke week met heel veel plezier naartoe
Zeer positief over de zwemschool. Heerlijk warm water en schoon. Gewoon verwennerij. Aan te bevelen voor jong en oud.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid