facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwemschool MnW

Zwemschool MnW

Info

Zwemschool MnW geeft kwalitatieve privé zwemlessen in kleine groepen aan kinderen vanaf vier jaar.



"Zwemschool MnW geeft privé zwemles van hoge kwaliteit op een speelse manier. De zweminstructeurs hebben veel ervaring en zijn volledig gekwalificeerd en gediplomeerd.Onze privé zwemles:- Privé zwemlessen vanaf 4 jaar! mogelijkheid tot inschrijven vanaf 3 jaar- Kleine groepjes van maximaal 5 kinderen!- Spelenderwijs het diploma halen!- Privé lessen in Harmelen, Zeist & Maarssen- Ouders zijn welkom op de zwemzaal en zijn dus altijd betrokken bij de vorderingen!- Elke week afzwemmen!"
Adres: 3607mv Maarssenbroek
Telefoonnummer: +31 (0)651996521
Stad: Maarssenbroek
Postcode: 3607mv



op zoek naar gerelateerd: Ervaringen Zwemschool MnW, Particuliere zwemschool, Zwemles Vleuten, Zwemmen Harmelen, Zwemles Annen, Zwemles Limburg, Privé zwemles Harderwijk, Zwemles met extra aandacht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Safari Zwembad Safari Zwembad 18 km Nooit telefonisch bereikbaar. Na lang in de wacht te staan word je ook nog weg gedruk...
Recensies
Fijne zwemschool waar mijn dochter in ongeveer 1 jaar haar A diploma en kort daarna haar B diploma gehaald heeft. Vooral de kleine klasjes max 5 en goede zweminstructie spraken ons aan. Er mag ook in het zwembad meegekeken worden. Wat wij miste was de communicatie over hoe je kind het doet. Er is geen volgsysteem en je hoort als je zelf niks vraagt of mailt vrij weinig.
Hele goede ervaring met zwemschool M en W. Onze zoon is volledig vastgelopen bij batenstein. Weigerde het water in te gaan daar, overgestapt naar MenW en in het begin bij MnW wilde hij het water niet in, maar ze hebben hem helemaal weer laten wennen aan het zwemmen en binnen een aantal maanden na al lange tijd zwemmen bij batenstein heeft hij zijn diploma gehaald. Echt helemaal top, je kan na de lessen altijd even kort vragen hoe het ging. Of altijd even mailen, dan krijg je gewoon te horen hoe het gaat. Ze houden echt rekening met het karakter van je kind.
Wij zijn zeer ontevreden over zwemschool MnW. Onze dochter heeft 1 jaar les gehad bij MnW. Binnen dat jaar heeft zij 7 verschillende juffen/meesters gehad. We werden als ouders niet op de hoogte gehouden over de voortgang. Na 1 jaar zwemmen beheerste ze totaal nog niet de techniek van schoolslag en dat gold ook voor de andere technieken. We zijn naar een andere zwemschool gegaan in IJsselstein. Daar kreeg ze goede persoonlijke aandacht en heeft ze binnen 4 maanden haar A-diploma gehaald! Wij raden iedereen IJsselstein aan. Het heeft ons bij MnW onnodig veel geld gekost het is duur! en zonder resultaat.
Zwemles in Harmelen van MnW. Bewust gekozen voor kleine groepen max 5 a 6 kinderen, dat paste beter dan de grotere gemeentelijke zwemlessen. MNW beviel erg goed.
Gisteren is mijn zoon supersnel afgezwommen onder de bezielende leiding van Edin. Wat een ziet hij je kind goed! Sympathiek en prettig mens met veel ervaring. Een echte aanrader en keep up the good work!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid