facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwemschool Mierlo

Zwemschool Mierlo

Info

Zwemschool Mierlo staat al jaren garant voor kwalitatief hoogwaardig zwemonderwijs.

Geschiedenis

Bij ons staan alle instructeurs in het water om een optimaal contact te hebben met de kinderen. We werken met kleine groepjes van 3 tot maximaal 6 kinderen.

Wij geven zwemles op:
maandag, dinsdag en donderdag van 15.45 tot 19.15 uur
woensdag van 12.45 tot 19.15 uur
vrijdag van 14.45 tot 19.15 uur
zaterdag van 8.30 tot 14.00 uur

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het 1 op 1 zwemles geven aan kinderen met een beperking



"Zwemschool Mierlo"
Adres: Heer van Scherpenzeelweg 107, 5731 EH Mierlo
Telefoonnummer: 0492662251
Stad: Mierlo
Route: Heer van Scherpenzeelweg 107
Postcode: 5731 EH



op zoek naar gerelateerd: Babyzwemmen Mierlo, Zwembad Mierlo, Stappenplan zwemschool mierlo, Zwembad mierlo huren, Zwemschool Mierlo vakantierooster, Zwemles Geldrop, Prive zwemles Mierlo, Zwemmen Mierlo Wolfsven
Recensies
Zwemmen leren, doe je alleen maar hier! Patrick en zijn team staan in voor kwaliteit en optimale beheersing van diverse zwemmethoden. Ook de schoolslag want dat is lang niet overal vanzelfsprekend! Mijn jongste dochter heeft hiervoor op een andere zwemschool gezeten waar ik ondanks de goede verwachtingen/reviews, en leek een goede start, toch ernstig ontevreden was. De start is toch waar het mis ging omdat simpelweg de aandacht naar de groep wordt verdeeld en geen individuele coaching naar het kind! Zoals het in de maatschappij met alles gaat, maar niet zou moeten. Verkeerde basis zorgde voor stagnatie in een latere groep. Hogere kosten en niet doorgaan naar diploma zwemmen. Patrick heeft zijn advies gegeven en zorgt nu voor vooruitgang, maar ook niet onbelangrijk plezier in zwemmen. Ik rij hiervoor 190km per dag omdat ik mijn kindje het beste gun. Zijn er meer zwemscholen dichterbij en net zo goed? Vast wel, maar bij Patrick en Lonneke weet ik het zeker. Alvast bedankt! En ze is er al bijna… op naar diploma A
Ontzettend fijne ervaring met het hele team. Onze dochter heeft hier met veel plezier A, B en C behaald. Kleine toegankelijke zwemschool met veel aandacht voor de kinderen, met veel oog voor plezier en kwaliteit. Wij vonden het een verademing in vergelijk met de zwemlessen in Nuenen. Aanrader!
Niets als lof over deze zwemschool. Deskundig team, kleinschalig en persoonlijk. Op het begin was ons dochtertje erg onzeker, ook hier gaat het team uitstekend mee om. Al snel hadden ze haar op de juiste wijze vertrouwen gegeven. Diploma’s in een relatief kort tijdbestek gehaald. Ze ging altijd met plezier naar de lessen! Dank team voor jullie goede zorgen.
Een erg prettige zwemschool. Met als er behoefte naar is, persoonlijk contact. Kind is individu en geen nummertje. Kleine zwemklasjes. Ervaren zwemjuffen en meesters. Eigenaren zijn aan het moderniseren digitaal, zwemscore, inhaalles, afmelden etc en opknappen van de locatie. Onze zoon heeft met plezier A,B en C behaald. Een tegoedbon voor onderhoudszwemmen, hier gaat onze zoon ook zeker gebruik van maken. Over een jaar of 3 komen we zeker terug met onze dochter.
Onze oudste zoon heeft na twee jaar zijn A en B gehaald bij Zwemschool Mierlo en wij hebben deze periode als prettig ervaren. Fijne en vriendelijke zweminstructeurs, flexibel qua planning, vakmensen. Goede sfeer daar als je moet wachten op het eindsignaal, lekkere koffie, stoeltje in de zon coronaperiode maar gauw vergeten. We gaan niet voor C omdat we het zo genoeg vinden, maar voor ons tweede zwemtalent gaan we zeker weer terug naar Zwemschool Mierlo. Dankjewel beste mensen!!
Na onze negatieve ervaringen bij een zwemvereniging zijn we overgestapt naar zwemschool Mierlo. Dat hadden we eerder moeten doen! Wat een verschil. Ze hebben hier echt persoonlijke aandacht voor de kinderen. De lijntjes met ouders zijn kort. Ondanks dat mijn kinderen hier weer opnieuw moesten beginnen in badje 1, zijn ze altijd met plezier naar zwemschool Mierlo gegaan en ze gingen met sprongen vooruit. We wonen wat verder weg maar de reisafstand is het mij meer dan waard geweest. Heel erg bedankt voor de fijne zwemlessen, en na 1,5 jaar hebben ze mooi allebei hun c diploma op zak! Speciaal dank voor de tijd die voor ons genomen is in het begin bij de overstap.
Beide kinderen krijgen naar 200% tevredenheid les bij zwemschool Mierlo. Ons zoontje heeft in recordtempo zijn A-B-C gehaald en ons dochtertje is nog op weg naar B en C. Ze hebben super begeleiding gekregen, continue terugkoppeling op hun presteren en van het afzwemmen maken ze een feestje voor de kinderen. Dikke aanrader om je kinderen hier op zwemles te laten gaan!
Wij bevelen Zwemschool Mierlo van harte aan! De kwaliteit van de lessen is hoog en de groepjes zijn klein wat heel goed bevallen is. Daarnaast zijn we erg blij met de persoonlijke benadering en de tijd die genomen wordt voor vragen en begeleiding. Kortom, een aanrader!
Wij komen al sinds onze zoon 3 maanden is bij deze zwemschool. Eerst voor baby-peuterzwemmen en vervolgens voor zwemles. We vinden het een prettige, persoonlijke sfeer waarin aandacht is voor de kinderen binnen hun eigen mogelijkheden. De manier van lesgeven is goed. Het zwemscore systeem is daarbij ondersteunend en inzichtelijk voor jezelf als ouder. Inmiddels zijn we met nummer 2 ook gestart en van plan nog lang gebruik te maken van de zwemschool
Super lessen. Geven de kinderen super veel vertrouwen in hun eigen kunnen! Van een kindje dat huilend naar de zwemles ging andere locatie naar een kind dat met plezier 2x in de week ging. En nog wel vaker wou. Ze zwom zich naar het A diploma kreeg en nog meer zin in. En hup B diploma in de pocket. Toen echt de smaak te pakken en C erachteraan. Nu is ze niet meer te stoppen en sluit gezellig aan bij de fit kids. Heel veel liefs van het projectje
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid