facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwemschool de Drijver - Cruquius

Zwemschool de Drijver - Cruquius

Info

Zwemschool de Drijver-Cruquius

Geschiedenis

Zwemschool De Drijver is al sinds 1998 een professionele organisatie in het geven van elementaire zwemles in Hoofddorp, Cruquius, Haarlem-Zuid, Heemstede en Haarlemmermeer. Dat vindt plaats in een prettige en rustige sfeer, waarbij ieder kind uniek is, respect geniet en meer persoonlijke aandacht een beter resultaat oplevert.

Er wordt zwemles ABC in kleine groepen en privé zwemles gegeven, zodat voor iedereen de tijd wordt genomen. Een ontspannen sfeer staat daarbij altijd voorop. Men kan bij Zwemschool De Drijver terecht door een scala aan zwemactiviteiten. Natuurlijk voor zwemles voor kleuters in kleine groepen of voor privéles (4) als enige in het zwembad dus geen afleiding van andere groepen. Ook kunnen de kinderen meerdere keren per week zwemmen, maar ook één keer in de week.



"Zwemschool De Drijver is al sinds 1998 een professionele organisatie in het geven van elementaire zwemles in Hoofddorp, Cruquius, Haarlem-Zuid, Heemstede en Haarlemmermeer. Dat vindt plaats in een prettige en rustige sfeer, waarbij ieder kind uniek is, respect geniet en meer persoonlijke aandacht een beter resultaat oplevert.Er wordt zwemles ABC in kleine groepen en privé zwemles gegeven, zodat voor iedereen de tijd wordt genomen. Een ontspannen sfeer staat daarbij altijd voorop. Men kan bij Zwemschool De Drijver terecht door een scala aan zwemactiviteiten. Natuurlijk voor zwemles voor kleuters in kleine groepen of voor privéles 4 als enige in het zwembad dus geen afleiding van andere groepen."
Adres: Spieringweg 801, 2142 ED Cruquius, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 023 536 6109
Stad: Cruquius
Route: Spieringweg 801
Postcode: 2142 ED


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 21:00
Dinsdag: 12:00 - 21:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 12:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00
Zondag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Zwemschool de Drijver tarieven, Zwemschool de Drijver agenda, Zwemschool de Drijver inloggen, De Drijver Haarlem Zuid, Zwemles volwassenen Haarlem, Zwemles Hoofddorp, Zwembad de Drijver Heemstede, De Drijver Hoofddorp
Recensies
Het zwembad is niet fijn en er is geen wachtkamer voor ouders.Oude oude en weer oude plek uit de jaren 90
Een goede zwemschool. Zijn flexibel, meedenkend, en weten op leuke en lieve manier de kinderen zwemvaardigheid bij te brengen.
Wij hebben helaas een nare ervaring met zwemschool de Drijver. We kwamen door een verhuizing als zij -instroom voor het A diploma in badje geel. Dat was al lager dan we zaten op de vorige zwemschool. Maar goed, voordeel van de twijfel. Helaas ook geen kleine groepjes zoals de zwemschool beloofd namelijk minstens 8 a 10 kinderen, wel een klein zwembad. Na een jaar zwemmen met maar trage vorderingen badje oranje verder kwam ze niet, daarna komen nog rood en groen en telkens het verhaal dat de schoolslag niet goed ging en we vooral twee keer per week moesten gaan zwemmen, vertrouwde ik het niet en zijn we met dochter gaan voorzwemmen bij een andere zwemschool, daar mocht ze meteen afzwemmen!!! Ik heb zwemschool de Drijver geconfronteerd met dit enorme verschil, en dan is het verhaal; "het gaat toch om de veiligheid van uw kind! Wij gaan voor een 9 en niet voor 6" Ammehoela, inspelen op schuldgevoel van ouders en ondertussen de portemmonnee leegkloppen. Het A diploma heeft landelijke normen en daar staan geen cijfers op, voldoende is voldoende. Twee andere zwemscholen hebben mijn dochter hoger ingeschat dan de Drijver, en de Drijver blijft volhouden dat alleen zij het goed zien. Er is ook geen erkenning dat dit wel heel bijzonder is. En helaas, nu ik dit rondvertel in mijn omgeving hoor ik dezelfde verhalen van anderen. Jammer dat iemand zijn portemonnee wil vullen over de rug van ongeruste ouders.
Hele fijne en goede zwemschool. De kinderen krijgen goede begeleiding ze doen het erg leuk. Mijn kleinzoon had wat opstartproblemen en nadat we zijn overgestapt naar De Drijver ging hij met sprongen vooruit.
Goede zwemles. Badmeester/juf staat in het water zo lang dat nodig is. Ze geven je kind vertrouwen.
Goede zwemschool, geen fratsen met oneindig lange zwemlessen. Goede aandacht voor het kind zijn zwemcapaciteit.
Persoonlijke aandacht, vertrouwen en begrip zijn hierin denk ik de sleutelwoorden. Maar ook de communicatie ervaar ik als zeer prettig. Dank daarvoor! Jullie doen harstikke goed werk en ik maak goed reclame voor jullie.
Zeer goede zwemschool. Kleine groepen dus veel persoonlijke aandacht.
Mijn kinderen vonden en vinden het iedere week weer leuk! Zeer veel aandacht voor kind en ouder!
Kleine groepen, goede communicatie via online inkijken voortgang, 1x per maand meekijken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid