facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwemschool Atlantis

Zwemschool Atlantis

Info

Zwemschool Atlantis is een kleinschalige zwemschool, waardoor er veel erkenning voor het kind plaatsvindt. We werken hier volgens de Easy Swim Pro Methode.

Geschiedenis

Easyswim pro™ methode.

Modern zwemonderwijs, afgestemd op het jonge kind.
Dat is het uitgangspunt van Zwemschool Atlantis.

EasySwim Pro™ en de bijbehorende lesmethodiek worden al jarenlang in steeds meer baden in Nederland gebruikt, met geweldige resultaten.
De lesmethodiek is specifiek afgestemd op jonge kinderen en loopt al jarenlang voorop in Nederland door middel van het gebruik van stuurkaarten, het werken in groepjes, het implementeren van aspecten vanuit het ErvaringsGericht Onderwijs en het werken in diep(er) water.

EasySwim Pro™ heeft vele voordelen:

- Volledige bewegingsvrijheid.
- Hoge veiligheid.
- Ideaal voor ontwikkelen watergevoel.

Internet zwemscore module en leerlingvolgsysteem.

Om onze administratie te vergemakkelijken en om u en uw kind een unieke manier te bieden om de zwemlessen te volgen, maken wij gebruik van de internet zwemscore module van plan plan internet B.V.

Met dit systeem krijgt u tijdens het gehele traject te maken.

Vanaf het moment dat u inschrijft tot het moment dat uw kind gaat afzwemmen volgen wij u en uw kind via dit systeem en kunt u de vaardigheden en ontwikkelingen van uw kind online volgen.

En dat alles voor maar 38,- per maand (één van de goedkoopste zwemscholen in de omgeving).



"Zwemschool Atlantis. Het adres voor zwemles!Hartelijk welkom bij Zwemschool Atlantis- Een zwemschool waar Ervaringsgerichte zwemles en met plezier leren zwemmen centraal staan.- Zwemles voor iedereen. Wij richten ons op de plaatsen Haarlem, Haarlem Noord, Velserbroek, Velsen-Noord, Velsen Zuid, Spaarnwoude, IJmuiden, Heemskerk en Beverwijk. Maar ook als u van verder komt bent u natuurlijk van harte welkom.- Wij werken met de Easy Swim Pro methode. De nieuwste methode op het gebied van zwemonderwijs.Bij ons kunt u terecht voor de volgende lessen:- Zwemles ABC vanaf 4 jaar.- Ouder en kind zwemmen- Peuterzwemmen- Aqua-sport- Zwemmen met een beperking- Volwassenen Zwemles- Turbolessen voor het A diploma +/- 40% sneller"
Adres: Oostbroekerweg 17, 1981 LR Velsen-Zuid
Telefoonnummer: 0614920563
Stad: Velsen-Zuid
Route: Oostbroekerweg 17
Postcode: 1981 LR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 14:00
Dinsdag: 09:00 - 14:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwemschool Spaarnwoude Zwemschool Spaarnwoude 32 meter Een zwemschool waar Ervaringsgericht zwemonderwijs en met plezier leren zwemmen centr...
Recensies
Deze zwemschool in Spaarnwoude is een goede zwem school. Hier heeft ons zoontje met autisme zijn A en B kunnen halen tijdens de gewone groepslessen kleinere groepjes. Wat bij een andere zwemschool niet lukte, lukte hier wel. De zwemleraar en de zwemleraressen zijn heel aardig hier en kundig.
Zwembad helaas onbereikbaar zwemlessen zijn al wel begonnen kinderen opgegeven maar geen terug koppeling wanneer ze mogen beginnen terwijl klasgenootjes al zwemmen kinderen verdrietig hoop dat dit alsnog opgepakt kan worden
De zwemschool is onbereikbaar, gebeld en gemaild. Ik heb helaas de inschrijving al betaald en toch een beetje spijt van. Heeft iemand hier ervaring mee?
Zwemjuf Kitty is 4 sterren waard dus daarom zo hoog gewaardeerd
Mijn kind heeft hier zwemles gehad, het was een fijne ervaring met goede zwemdocenten
Fijne juffen en meester! Kleine gaat met plezier naar les.
Goede zwemschool
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid