facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwemlessen zwemschool Voerendaal Kerkrade Heerlen Valkenburg

Zwemlessen zwemschool Voerendaal Kerkrade Heerlen Valkenburg

Info

[email protected]
Zwemvereniging Voerendaal

Geschiedenis

[email protected]
Zwemvereniging Voerendaal

Stuur een email naar [email protected] voor meer informatie.
Direct online aanmelden kan op de site www.zwemscouts.nl

Erkende zwemopleidingen. Ieder kind is uniek. Onze zwemschool volgt de richtlijnen van het Zwem-ABC, gesteld door de Nationale Raad Zwemdiploma's.

@ Lessen in kleine groepen.
Wij bieden de mogelijkheid om erkende zwemdiploma's te halen. Dit zijn diploma's die uitgegeven worden door de nationale raad van zwemdiploma's.

@ Basis lesonderwerp
Op een speelse en kindvriendelijke manier conditie en techniek verbeteren van alle zwemslagen gebaseerd op de eisen van de verschillende zwemdiplomas.

@ Leerlingvolgsysteem
Wij werken met de internet zwemscore module, een digitaal leerling volgsysteem dat het mogelijk maakt voor ouders om de vorderingen van hun kind te volgen via internet

@ Herhalingslessen
Wie het Zwem-ABC heeft gehaald, is 'zwemveilig'. Zeker voor jonge kinderen in de groei is het nu belangrijk regelmatig te blijven zwemmen. De vaardigheden die je kind heeft aangeleerd kunnen zo op peil worden gehouden.Het zou zonde zijn van alle moeite die u geinvesteerd heeft, om de zwemdiploma's te halen, als het aangeleerde niet op peil wordt gehouden. Het spreekt ook vanzelf dat daarmee de veiligheid van het kind niet langer gewaarborgd is. Wij bieden makkelijk te volgen herhalingszwemlessen per week of per maand, op verschillende dagen in de week.



"Welkom bij zwemschool ZwemScouts. Zwemlessen zijn goed voor de ontwikkeling en de veiligheid van jonge kinderen. Tijdens de zwemlessen in onze zwemschool te Voerendaal leren kinderen alles om uiteindelijk een zwemdiploma A, B en C te halen. De zwemlessen zorgen ervoor dat kinderen het water leren kennen en zich er prettig in gaan voelen. De zwemlessen bij zwemschool ZwemScouts berusten op drie basis principes: vertrouwen, veiligheid en vaardigheid die in combinatie met elkaar elke zwemles borg staan voor een optimaal resultaat. Onze leerlingen komen behalve uit Voerendaal uit alle omringde gemeenten b.v Heerlen, Kerkrade, Simpelveld, Valkenburg,"
Adres: Goswijnstraat 1, 6367 BD Voerendaal (gemeente)
Telefoonnummer: 06 43 12 90 27
Stad: Voerendaal
Route: Goswijnstraat 1
Postcode: 6367 BD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00
Zondag: 09:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reddingsbrigade Voerendaal Reddingsbrigade Voerendaal 8 meter Bij Reddingsbrigade Voerendaal kan je zwemmend redden. Bij ons leer je jezelf en ande...
Recensies
Deze uitstekende zwemschool raden wij zeer aan. Alle kinderen die bij ons zwemmen nadat ze hun zwemdiploma’s bij ZwemScouts hebben gehaald zijn gestart met een prima zwemtechniek.
Slechte communicatie telefoon altijd op lijn bezet staan. Ook word er niet via de mail gereageerd. Evenals de chat. Mijn dochter zit in groep 4 van de zwemles en heeft al ongeveer 60 lessen gehad, nog laten ze alle kinderen de bandjes om. Op het einde gaan de bandjes 5 min af en mogen ze zonder zwemmen. Je ziet dan dat de meeste kinderen het goed doen zonder de bandjes. Waarom dan niet zonder de hele les. Voor mij geen zwemscouts meer. Er word een standaard mail gestuurd dat het geen winstoogmerk heeft en als je wat later betaald er 10 euro bij komt. Geen probleem. Een dag telaat en je kind mag dus niet meer komen. Waarschijnlijk komt ze dit makkelijk uit vanwege een klachten mail die verstuurd is over de zwembandjes en communicatie. Volgende les blok hoeft voor mij dus ook niet meer. Tot ziens zwemscouts
Toen wij nog in Heerlen woonden hebben ons zoontje en dochtertje eerst de zwemlessen gevolgd bij een andere zwemles aanbieder, kinderen kwamen zeer langzaam vooruit en hadden veel problemen. Daarna naar Zwemschool Voerendaal. Wij waren zeer tevreden over alles, ze zijn zeer klantvriendelijk, veel begrip, kinderen gingen steeds met zeer veel plezier, en dat is het meest belangrijke. 2 Families die ook daar de zwemlessen hebben gevolgd waren ook zeer tevreden. SUPER en bedankt voor jullie service.
Gekozen voor de zwemlessen hier omdat de lessen op zaterdag zijn, waardoor het met werk te combineren is. Het bevalt heel goed. De kinderen gaan met plezier. Meester Harry heeft ze goed onder controle, en ze gaan gestaag vooruit. Het doel is duidelijk. Het gaat niet om papiertjes halen maar om kinderen veilig te laten zwemmen. Doordat je de lessen vanuit de kantine van het zwembad kan volgen ben je goed op de hoogte van de oefeningen die de kinderen hebben gedaan.
Slechte communicatie. Altijd lijn bezet. Geen reactie op mail. Bovendien laten ze de kinderen continu met bandjes zwemmen om maar meer lessen te kunnen innen.
Prima zwemlessen, wij zijn er zeer tevreden over. Dochter gaat met groot plezier zwemmen.
Super zwemschool !! Zwemles op maat, duidelijkheid voor de kinderen, consequent en regelmaat in de zwemlessen. Onze dochter stond altijd klaar om te gaan. Binnen 35 lessen zwemdiploma A. Zwemdiploma B en C binnen 18 lessen. Wij waren erg blij en tevreden met ZwemScouts.
Ere wie ere toekomt, uitstekende zwemschool. Je weet altijd waar je aan toe bent. Kinderen en wij ouders waren zéér tevreden. Bedankt, we zullen het zeker verder vertellen .......... veel succes
Goede zwemles , leren meteen alles goed aan. Ook pas afzwemmen als ze echt goed kunnen zwemmen . En kinderen krijgen persoonlijke aandacht .
Niet tevreden, Zeer slechte communicatie. Ook weinig uitleg voor de kinderen tijdens zwemles.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid