facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwemkasteel Nienoord

"U bent van harte welkom. Kijk altijd voor onze actuele openingsdagen- en tijden op onze website."
Adres: Nienoord 20, 9351 AC Leek
Telefoonnummer: 0594 51 75 00
Stad: Leek
Route: Nienoord 20
Postcode: 9351 AC



op zoek naar gerelateerd: zwemkasteel nienoord prijzen, entree nienoord, zwemkasteel nienoord nieuwe glijbaan, nienoord kinderfeestje, nienoord openingstijden, plattegrond nienoord, zwembad leek entree, nienoord schoolreisje
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nieno Nienoord Nieno Nienoord 0 meter Hoi! Ik ben Nieno en woon op Landgoed Nienoord in Leek. Ik speel in het Familiepark, ...
Recensies
Waardeloos zwembad nog geen 15 minuten binnen werd er al aangegeven dat je niet met een balletje mocht over gooien personeelvrouw was volgens mij liever vrij geweest houding van niks. Zal er niet meer komen laatste keer voor ons.
Best een heel erg gedateerd zwembad de prijs was al aan de hoge kan voor een bezoek € 6.50 en nu druken ze er weer een euro bij €7,50 voir een bezoek aan het zwembad wat bijna niets te bieden heeft schandalig.
Top zwembad! Ik kwam hier vroeger al als kind en nu met mijn eigen kinderen. De glijbaan met lampjes is erg leuk, fijn dat ze veilig in een lage bak eindigen waardoor de glijbaan ook geschikt is voor kleinere kinderen. Even bubbelen in het bubbelbad of spelen in het peuterbad terwijl de oudste kinderen oefenen met duiken in het Wedstrijdbad. Op naar nog meer zwemplezier.
Zo blij met het buitenbad! Heerlijk gezwommen in de avond. Daarna nog 5 minuten in t wsrme bubbelbad gezeten. Heerlijke opkikker. Ik ben fan!
Fijn overzichtelijk zwembadniet te groot kan je de kids goed in de gaten houden. Warm water en warme douches ook in deze tijden!
Zwemkasteel Nienoord is een leuk subtropisch zwembad met verschillende warmere en koudere binnen- en buitenbaden, inclusief jacuzzi. Er is de mogelijkheid voor halen van snacks en ijs. De kinderen beschreven het water vanuit onderwater perspectief als niet heel schoon... De naam en architectuur van buitenkant is een knipoog naar het landgoed Nienoord. De receptie verkoopt kleinigheden als duikbrillen. Het lijkt er wel op dat het zwembad klein onderhoud nodig heeft. M.i. een leuker zwembad dan bijv. In Kardinge.
Dit is een mooi zwembad, waar ik al jaren aan aquajoggen doe. Prettig en gezellig!
Mooi zwembad met verschillende baden. Er is zelfs een wedstrijd buitenbad. Het water is lekker warm, ook van het buitenbad. Er zijn twee glijbanen. Je kunt er zwemvleugeltjes huren a 1 euro per keer. De kluisjes zijn met een cijfercombinatie voor 50 ct. te bedienen.
Heel gezellig.En het was best druk op een regendagen in de vakantie. Maar we konden nog alles doen.
LET OP! Kies van te voren of je buiten of binnen wil zwemmen. Dit staat niet vermeld op de website of bij binnenkomst, het wordt ook niet genoemd. Pas bij navragen werd dit duidelijk en konden wij alleen naar buiten als we opnieuw een kaartje kochten en dan konden we daarna niet weer naar binnen. Binnen was het te druk en kon de 1,5mtr regel niet nageleefd worden. Daarnaast moet je als volwassene ook op het vieze kindertoilet. Mijn kind heeft zich wel vermaakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid