facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwemcomplex 't Zuiderdiep

Adres: Zuiderdiepstraatweg 4, 3251 LW Stellendam
Telefoonnummer: +31 187 49 15 43
Stad: Stellendam
Route: Zuiderdiepstraatweg 4
Postcode: 3251 LW



op zoek naar gerelateerd: Zwembad Stellendam tarieven, Zwembad Zuiderdiep Facebook, Zwembad openingstijden corona, Zuiderdiep openingstijden, Zwembad Hellevoetsluis, Zwembad De Staver, Zwembad Middelharnis, Zwembad de Gooye
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwemcomplex 't Zuiderdiep Zwemcomplex 't Zuiderdiep 1 meter Net binnen en buiten zwembad... Leuk om te vertoeven met warm weer... Wel opletten me...
zwembad Zuiderdiep zwembad Zuiderdiep 3 meter Net binnen en buiten zwembad... Leuk om te vertoeven met warm weer... Wel opletten me...
Recensies
Net binnen en buiten zwembad... Leuk om te vertoeven met warm weer... Wel opletten met parkeren, op drukke dagen kan dat lastig zijn, wat dus wel een teken is dat het een fijn zwembad is :
Fijn zwembad zonder poespas, heerlijk warm water voor de kleintjes en ook de mogelijkheid om baantjes tr trekken. Er is vriendelijk personeel. Ook in de zomer als het buitenbad open is, dan genieten we hier volop. Er zijn glijbanen, je kunt er koffie drinken, maar ook een ijsje of patatje kopen. Helemaal prima dus.
Niet heel spannend, maar relatief rustig, mooie omgeving, zowel wedstrijdbad als dubbel recreatiebad, kleine en grote glijbaan, kleine stroomversnelling en een leuk buitenbad met grote glijbanen. Tarieven relatief laag. Prima keuze als je in de buurt bent.
Echt heel fijn zwembad om met je kleine kinderen heen te gaan. Vriendelijke mensen, goede tarieven en lekker warm water. Ook het xxl bubbelbad is goed vertoeven.
Zwembad met sportbad voor banen zwemmen, een recreatiebad met stroomversnelling, glijbaan en bubbels. Een peuterbad. En een bubbelbad! Heerlijk zwembad voor een paar uur zwemplezier met het hele gezin.
Leuk zwembad met een groot laag water bad en een groot binnen en buitenbad. Binnen en buiten glijbaan en een wildwaterbaantje erbij. Alles netjes, schoon en onderhouden. Gratis parkeren met voldoende plaatsen. Daarnaast les zwemmen voor de A en B zwemdiploma erg goed en proffesioneel.
Veel dingen waren wel oke maar helaas is het park een beetje klein vergeleken kardinghe mensen die in groningen stad wonen weten wat ik bedoel
Leuk zwembad leuk bad voor kleuters met keuke speeldingen. Ondiep bad met stroomversnelling. Glijbaan en whirlpool. Ook een bad om baantjes te zwemmen.. Uiterst vriendelijk personeel.
Van kleins af aan kom ik hier heel graag, door het buitenbad en de glijbaan is het voor mij heel aantrekkelijk hier te komen. Ik vind een binnenbad namelijk snel benauwd en ben ook liever buiten. Daarom ben ik zo blij met deze mogelijkheid. Het bad is goed betaalbaar en goed onderhouden, netjes opgeruimd en voor alle leeftijden geschikt.
Fijn zwembad we zijn hier wekelijks te vinden . Kinderen genieten hier volop
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid