facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwemcentrum Zuidhorn

Zwemcentrum Zuidhorn

Info

ZwemCentrum Zuidhorn is een zwembad maar, dan anders.
Met persoonlijke aandacht en een unieke werkwijze begeleiden wij uw kind bij het behalen van het ABC



"Welkom bij Optisport Zwembad Zuidhorn!Het zwembad is 14 bij 6 meter en heeft een temperatuur van minimaal 32,5 ºC en is daarmee uitstekend voor kinderen, senioren, revalidatie en mindervaliden. Daarnaast wordt middels de modernste technieken het klimaat zo aangenaam mogelijk gemaakt. Zo wordt er zoutelektrolyse toegepast in plaats van chloor en zwavelzuur.Het is mogelijk om verschillende soorten zwemlessen te volgen bij ons. Denk hierbij aan het behalen van je A, B of C-diploma. Dit kan bij onze Zed & Sop zwemlessen, op een leuke en veilige manier.Er zijn verschillende Aqua'Groepslessen waaraan jij deel kunt nemen, kom snel een keer langs en doe gezellig mee."
Adres: Atlasstraat 3, 9801 VA Zuidhorn
Telefoonnummer: 0594-500561
ln.nrohdiuz-cz@ofni
Stad: Zuidhorn
Route: Atlasstraat 3
Postcode: 9801 VA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:45
Dinsdag: 09:00 - 20:45
Woensdag: 11:00 - 20:45
Donderdag: 09:00 - 20:45
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 15:30
Zondag: 08:00 - 15:30


op zoek naar gerelateerd: zwemcentrum zuidhorn inloggen, vrij zwemmen zuidhorn, openingstijden zwemcentrum zuidhorn, zwemschool zuidhorn inloggen, zwemcentrum zuidhorn vakanties, subtropisch zwembad zuidhorn, ervaringen zwemcentrum zuidhorn, tarieven zwembad zuidhorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Special Deli Zuidhorn Special Deli Zuidhorn 588 meter Erg leuke plek. Het eten is geweldig lekker , de mensen super vriendelijk en dat alle...
Recensies
Ben hier geweest met mijn beste vriendin en haar dochter. Dit zwembad word gebruikt voor zwemlessen en diplomazwemmen. Zit een leuk zaaltje annex barretje bij met een goede mogelijkheid om bij het raam te zitten. Onder het genot van een kopje koffie of een glaasje fris kun je dan naar je kind kijken dat daar zwemt. Is natuurlijk ook leuk voor de kinderen zelf,omdat het contact er eigenlijk de hele tijd is. Prima zwembad met goede begeleiding en zijn sterren zeker waard. Ook omdat ik begrepen heb dat er niet echt een lange wachtlijst is.
Mijn dochter heeft hier zwemles. Veel plezier, kleine groepjes, en lekker warm water. Alleen jammer dat de leerkrachten vaak wisselen
Wat een leuke zwemschool. Werd zo goed voorgelicht nette vriendelijke mensen. Mooi bad en er wordt spelenderwijs en vakkundig lesgegeven. Denken met je mee. Lang niet gezien hoe leuk mensen kunnen lesgeven en de kids vinden het leuk. Een zeer tevreden klant en blij kind en zal deze zwemschool aanraden. Pluspunt je kan kijken en je zit niet in een snikhete chloor lucht en je kan lekker wat drinken. En ze bieden ook 1 op 1 lessen mocht je dat nodig hebben voor je kind.
Personeel altijd vriendelijk en je word altijd goed geholpen
Waardeloze communicatie, veranderen zwemtijden zomaar zonder enig overleg zeg je er wat van dan zeggen ze doodleuk nou het is niet anders dan moet uw kind maar op een andere dag. Binnen een jaar 6 verschillende zweminstructeurs wat helemaal niet goed werkt voor een kind. Vast zweminstructeur word zomaar op een andere groep gezet terwijl die al een jaar met een andere groep bezig is geweest dus ze beginnen na een jaar weer met een nieuwe instructeur. Hoor veel andere ouders klagen en heb ook al meerdere zien weggaan die niet weer komen. Al met al waardeloos als we dit hadden geweten waren we hier nooit heen gegaan. Ons volgende kind komt hier zeer zeker niet.
Ben hier geweest met mijn beste vriendin en haar dochter. Dit zwembad word uitsluitend gebruikt voor zwemlessen en diplomazwemmen. Zit een leuk zaaltje annex barretje bij met een goede mogelijkheid om bij het raam re zitten. Onder het genot van een kopje koffie of glaasje fris kun je dan naar je kind kijken die daar zwemt. Is natuurlijk ook leuk voor de kinderen zelf ,omdat het contact er eigenlijk de hele tijd is. Prima zwembad met goede begeleiding en zijn sterren zeker waard. Ook omdat ik begrepen heb dat er niet echt een lange wachtlijst is.
Een fijne zwemschool, waar wij ons snel thuis voelden. Mees gaat elke week met veel plezier heen. Een les duurt 30 min. precies genoeg om veel te leren en niet uitgeput uit het water te komen. Via een lessysteem kan je de vorderingen volgen van je kind. Al met al DE plek om je kind op een leuke, speelse manier zijn/haar zwemdiploma te laten halen!
Fijne zwemschool met een goed concept, de ruimte waar ouders wachten tijdens de zwemles is ideaal, er is speelgoed en een televisie met tekenfilms waarmee mijn jongste zich prima eventjes vermaakt tijdens het wachten. Ook heb je mooi zicht op je kind in het zwembad. Vriendelijke mensen en een goede bereikbaarheid vanuit Groningen.
Prima zwemopleiding voor de diploma's a,b en c. Ontspannen instructie. Kinderen voelen zich veilig en niet gedwongen. Kleine groepen met voldoende individuele aandacht. Wachtruimte aanwezig in de vorm van bruin café. Je kunt prima in het zwembad kijken waar de instructie is. Bij het diploma zwemmen worden ouders en grootouders goed betrokken. Sfeer informeel.
Kleine groepen, niet zo massaal, klein badje, persoonlijk, goede mogelijkheden om les in te halen. Lessen met drijfvestje zorgt er voor dat kinderen sneller het idee hebben te kunnen zwemmen waardoor ze beter kunnen concentreren om het maken van de goede bewegingen ipv proberen te blijven drijven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid