facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembaden van der Heijden / Aqua pools van der Heijden

Zwembaden van der Heijden / Aqua pools van der Heijden

Info

Zwembaden
Welkom bij Aquapools van der Heijden!
Bent u op zoek naar uw droomzwembad? Een zwembad dat speciaal aan uw wensen voldoet? Klik dan hier!

Geschiedenis

Welkom bij Aquapools van der Heijden!

Bent u op zoek naar uw droomzwembad? Een zwembad dat speciaal aan uw wensen voldoet?

Met meer dan twintig jaar ervaring zijn wij voor u dé specialist om een prachtig en betaalbaar zwembad te plaatsen in uw persoonlijke stijl! We maken hierbij gebruik van het duurzame materiaal polypropyleen, dat UV bestendig is.

Voor meerdere mogelijkheden en producten verwijzen we u graag naar ons product overzicht of kunt u zelf contact met ons opnemen.

Aquapools van der Heijden garandeert u jarenlang zorgeloos zwemplezier!

Aquapools van der Heijden werd opgericht in 2005 en heeft ervaren contacten in zowel binnen- als buitenland waardoor we u 20 jaar ervaring en een fantastische kwaliteit kunnen bieden. De zwembaden worden verkocht in Tsjechië, Polen, Oostenrijk, Duitsland, België en Nederland.

We bieden onze klanten een prachtig zwembad wat door ons volledig geplaatst en gemonteerd wordt en dat alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

We monteren het zwembad door een gat te graven en een betonnen vloer te storten. Deze wordt geïsoleerd en de wanden worden geplaatst. Voor een stevig geheel plaatsen we ook een bovenrand en tenslotte wordt de trap erin gelast.

Wanneer u besluit een zwembad te bestellen bij Aquapools, garanderen we u dat het zwembad volledig aan uw persoonlijke eisen zal voldoen en het op een professionele manier geplaatst wordt.

Adres: Meester van Coothstraat 47, 5397LL Lith (plaats)
Telefoonnummer: 0629575003
Stad: Lith
Route: Meester van Coothstraat 47
Postcode: 5397LL


Recensies
Mooi, fijn zwembad! Grote jacuzzi voor 12 personen. Kleine prijzen. Super!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid