facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad Zwanemeer Horeca

Zwembad Zwanemeer Horeca

Info

Wij zijn een horeca gelegenheid bij een prachtig openluchtbad in Gieten (Drenthe) waar wij de heerlijk snacks, broodjes, snoep & ijs verkopen.

Adres: Oude Groningerweg 18, 9461 BP Gieten
Stad: Gieten
Route: Oude Groningerweg 18
Postcode: 9461 BP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Snack kiosk rotonde Gieten Snack kiosk rotonde Gieten 933 meter Goed eten en een goede snelle bezorging
Recensies
Een heel erg mooie en nette zwembad op een prachtige locatie in de bossen,grote ligweide met goed overzicht over het bad...het badpersoneel is vollop aanwezig en houden alles nauwlettend in de gaten... De douches,toiletten en kleedruimtes zijn er ruim beschikbaar,zelfde geldt voor de horeca. Fijn dat dit nog bestaat in de gemeente. Echt een aanrader voor een lekker dagje verkoeling
We hebben er genoten, het is een Kids paradijs. Genoeg plek, veel parkeerruimte
Absolute aanrader! Wij zijn hier al heel vaak geweest en hebben dan ook een jaarkaart. Alles keurig schoon, goed onderhouden en veilig. Veel toezicht. Prijzen meer dan schappelijk en voor een frietje en een drankje betaal je echt niet veel.
Het is een schoon zwembad. Fijne warme douches. Heerlijk in het bos. Het is goed on derhouden
Mooi zwembad, aardig personeel en alles schoon! Wel aparte openingstijden. Doordeweeks vanaf 13 u is vrij laat. Aangezien kinderen al om 10 u zouden willen zwemmen.
Super leuk zwembad voor jong en oud
Best wel leuk zwembad , er is 1 familie glijbaan en een klein peuterbad ook is er een voetbal en volleybal veldje , bij het wedstrijdbad is een duikplank van ongeveer 1 meter hoog.
Fijn zwembad voor jong en oud. Plekken in de schaduw wat erg prettig is.
Prachtig zwembad,mooie omgeving ,vriendelijk personeel, wat wil een mens nog meer
In deze versoepeling van de Corona periode is baantjes zwemmen een luxe. Elk half uur een eigen baan voor ieder. En je kleding/tas wordt verplaats tijdens het zwemmen zodat je niemand tegen hoeft te komen. Top geregeld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid