facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad Tropiqua

Zwembad Tropiqua
Subtropisch zwembad met naast stroomversnellingen en waterglijbanen ook sauna's en bubbelbaden.
Adres: Jan Salwaweg 2, 9641 LN Veendam, Nederland
Telefoonnummer: 0598 652 300
Staat: Groningen
District: Veendam
Stad: Veendam
Route: Jan Salwaweg
Huisnummer: 2
Postcode: 9641 LN


Openingstijden

maandag: 10:00–21:30
dinsdag: 10:00–21:30
woensdag: 10:00–21:30
donderdag: 10:00–21:30
vrijdag: 10:00–21:30
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: 09:00–17:00

Recensies
Gezellige famillie zwembad.nMet 2 sauna's en stoomcabine inbegrepen.nLeuke baby/peuter bad.nStroomversnelling 2 grote glijbanennWaterspel reactiespel waarbij de verliezer een emmer koud water over zich heen krijgt.nBuitenbad met warm water.nEn zomers een groot buitenbad en nog wat speeltoestellen en glijbaan.nGroot grasveld om op te liggen.nHeerlijk warme douche .nEn ook bij de sauna's zijn er douches.nFamillie kleedcabines 5 stuks.nVernieuwde toiletten.nEten is goed en ruime keus.nKortom prima famillie zwembad.nEn zoals elk zwembad is het de ene x schoner dan de andere x maar dit zijn altijd moment opnames.nEr word continu schoon gemaakt .nBad personeel is vriendelijk.nEn elke laatste vrijdag van de maand is er savonds discozwemmen.
Zeer chagrijnig personeel. Totaal niet behulpzaam. Spreken je alleen aan als je kind eventjes zwembandje afdoet “want ja kan verdrinken en het zijn de regels” wat ik begrijp maar hoeft niet elke kans te grijpen om het aan te geven dat de bandjes om moeten of dat de bandjes niet goed zijn, terwijl wij als ouders nog geen halve meter er van afstaan. Maar volgens mevrouw zwembad expert zijn wij niet capabel om op onze kinderen te letten, want tja ze kunnen verdrinken ook in 20cm hoog water en als ouder nou lettend er naast staat ze in de gaten houd. De enige veiligheid die er is zijn de “juiste” zwembandjes.nnVervolgens rennen tieners mijn kind van 1 omver in het peuter badje maar daar word niks over gezegd. Tevens word me zoontje van drie omver gelopen aan de kant door een groepje rennende jongeren waardoor hij uitgleed en op zijn hoofd terecht kwam. Toen ik aangaf aangezien ze zo op veiligheid zijn gefocust misschien een idee om antislip tegels/vloeren te plaatsen. Daar gaf personeel op aan dat het niet hun probleem is en dat ze niet alles kunnen zien.nnWe zien ook andere kinderen zonder bandjes “ die misschien zijn aangesproken” niet naar mij weten maar ook gewoon in het water aan het spelen zijn. Volgens personeel kan dat niet en is dat niet zo. Dus… of ik lieg of ik moet me ogen laten nakijken want camera beelden zullen ze niet op kijken nnLang verhaal kortnWe zijn in 40 minuten 4 keer aangesproken door dezelfde personeels lid die ook alleen ons heeft aangesproken in die 40 minuten terwijl er voldoende situaties waren waar ze op kon ingrijpen maar niet deed. Voor ons genoeg om onze spullen te pakken en te vertrekken.nnStaat bij de ingang dagje plezier dagje zwemmen, have fun! Misschien als het chagrijnig personeel weg is zou het kunnen. Klacht indienen heeft ook geen zin want tja regels zijn regels en daar zijn ze zeer streng op.
Gewoon fijn voor dagje zwemmen.nDe kluisjes moet je geld in doen, zodra je je kluisje een keer moet openen ben je je geld kwijt en moet je dus opnieuw geld insteken.nErg onhandig systeem.nWel is er een 2e los kluisje waar je je waardevolle spullen in kunt doen, als je die tussentijds opent krijg je je muntje terug en kun je die onieuw sluiten.nDe kleedhokjes zijn naar mijn mening te klein, helemaal wanneer je met 1 of 2 kids heen gaat die bijvoorbeeld hulp nodig hebbennHet eten is lekker en niet skraal, gewoon lekkere porties.
Leuk ingericht zwembad, kleedruimtes oud en krap.nKluisjes zijn waardeloos, bij elke keer openen moet er €0,20 in, niet om het geld maar gewoon vervelend dat het niet digitaal kan!nVerder leuk gezwommen, alleen ‘s middags werd het wel heel druk, toen zijn we maar weg gegaan.
Leuk zwembad. Helaas wel erg duur en chagrijnig personeel. Een beetje coulance mag van mij wel, als je net iets te laat bent voor peuterzwemmen. Het peuterzwemtarief kreeg ik niet meer.nHet abonnementsgeld hebben ze mij tijdens corona ook door de neus geboord. Een jaar betaald en nooit kunnen gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid