facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad Tropiqua

Adres: 2 Jan Salwa Weg, 9641 LL Veendam
Telefoonnummer: +31598612300
Stad: Veendam
Route: 2 Jan Salwa Weg
Postcode: 9641 LL



op zoek naar gerelateerd: Tropiqua Veendam contact, Zwembad Assen, Tropisch zwembad Duitsland, Aquapark Veendam, Zwembad tot 10 uur open, Diploma zwemmen Tropiqua, Zwembad Tropicana Rotterdam, Zwembad Stadskanaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Tropiqua Restaurant Tropiqua 9 meter Een tijdsblok reserveren vanaf 09.00, zorgt ervoor dat je niet om 1400uur kan vertrek...
Tropiqua Veendam Tropiqua Veendam 9 meter Ons go-to zwembad. Super mooi geworden na de verbouwing.
Tropiqua Veendam Tropiqua Veendam 9 meter Een tijdsblok reserveren vanaf 09.00, zorgt ervoor dat je niet om 1400uur kan vertrek...
DG van den Noortbad Muntendam DG van den Noortbad Muntendam 3 km Iets verouderd en klein maar leuk zwembad met leuk en capabel personeel. Bijde kinder...
Recensies
Personeel en vriendelijkheid was top..! Schoonheid was ook goed..! Verbeterpunten: zorg voor een minder vervallen sfeer. Nu erg donker, waardoor het te slecht beeld geeft. Gevoel, was er net niet..
We hebben hier een kinderfeestje gevierd. Op een zaterdag in de herfstvakantie, dus we wisten al dat het druk zou zijn. Nou, dat klopte! We mochten ons melden in het restaurant. Het aanwezige personeel was jong en wist niet wat te doen. We hebben even moeten wachten tot er iemand was die dat wel wist. Eenmaal in het zwembad was het loeidruk. Er was geen stoel meer vrij en je kon over de koppen lopen in het water. Wat mij betreft mogen ze op een bepaald moment echt het zwembad sluiten voor nieuwe gasten. Voor de veiligheid was het nu te vol. Overal klimmen kinderen. Op muurtjes en bruggen en springen er vanaf, tussen de mensen die in het water liggen. De aanwezige badmeesters kwamen ogen tekort om alles in de gaten te houden. Er ging nogal wat mis bij de snacks- en horecahoek. Er stond een lange rij en mensen kwamen terug omdat hun bestelling niet klopte. Na het zwemmen konden we geen kleedhokjes vinden die niet bezet waren. Er waren er 2 vrij, maar daar lag ontlasting op de grond.... De jarige zou een cadeautje krijgen, maar die hebben we niet gekregen. Ook moesten we zelf vragen om de kan limonade en zakjes chips die bij het feestje zouden zitten. Vervelend. Het zwembad an sich is voor kinderen wel erg leuk. 2 glijbanen, stroomversnelling, genoeg te doen. Maar voor een kinderfeestje voor ons niet voor herhaling vatbaar.
Zwembad met voor ieder wat te doen. Voor de kleintjes een mooi peuter/kleuterbad. Voor de wat grotere een stroomversnelling, glijbanen etc. Ook nog een mooi groot wedstrijdbad. Er word voldoende aangeboden qua zwemles, aquasport, baantjes trekken. Het word goed schoongehouden. Personeel is vriendelijk en alert. Overlast gevers worden ook aangesproken bijv. Erg fijn. Het aangesloten restaurant is prima en kun je goed eten en drinken krijgen. Duurt soms eventjes maar dan is het ook goed. Wel zijn sommige materialen aan vervanging toe en het nieuwe systeem met de hekjes om binnen te komen laat nog zeker te wensen over. Veroorzaakt veel chaos. En op sommige momenten in vakanties worden er eigenlijk teveel mensen toe gelaten. Je kunt er dan op de koppen lopen. Dat is minder aangenaam. Ook het nieuwe kluisjes systeem heeft niet helemaal onze voorkeur.
Heerlijk zwembad, leuke glijbanen, vriendelijk personeel en lekker eten voor tussendoor. Alleen zou het fijn zijn, tijdens baantjes zwemmen 's ochtends vroeg, dat de ZwemSNELWEG ook wordt gebruikt door snelle zwemmers ipv. theekransjes. De langzame zwemmsters hebben al keuze uit 2 banen, de snellere zwemmers maar 1 baan. Je moet er nu constant omheen manoeuvreren en ze vinden het nog fijn ook als er over ze geklaagd wordt. Kinderachtig... Zou fijn zijn als de toezichthouders er ook wat van zouden zeggen.
Leuk maar erg klein! Gegeven alles dacht ik dat het veel groter moest zijn met meer dingen, maar het was best kleintjes. Nog steeds een leuke paar uur gehad en een keertje of 2 van de glijbaan meer ging niet het was echt té druk. Wel jammer dat er maar 1 trap is, de meeste mensen wilden van de rustige glijbaan af terwijl ik juist van de wat snellere wilde.
Redelijk zwembad. Alleen is het personeel behoorlijk preuts. Je mag niet om elkaar heen hangen en een aantal kusjes geven, want je wordt gelijk aangesproken. Hierdoor was gelijk de hele avond verpest. Ter info we waren elkaar niet aan het aflikken. Ook valt de kroket behoorlijk tegen. Je krijgt een klein ding en de vulling is niet eens hetzelfde als een normale kroket. Zeer teleurstellend, want je betaalt er wel zowat 2 euro voor... Als laatste kan je de kluisjes alleen met contant geld betalen....
Mooi zwembad met verschillende baden zowel binnen als buiten. Water en omgeving zijn lekker warm. Vooral voor jongere kinderen veel vertier. Er worden wel erg veel mensen binnen gelaten, waardoor het binnen erg vol was. Misschien minder stoeltjes plaatsen, zodat er nog loopruimte over blijft. Buiten was het rustiger. Wel jammer dat iedereen zo van buiten naar binnen kan lopen, er wordt zo erg veel zand en andere viezigheid naar binnen gelopen.
Leuk zwembad, maar voor mindervalide wat minder , veel trappetjes in het water en hoge randen zorgen er voor dat je op weinig punten uit het water kunt komen. De bubbelbaden zouden met lavendel worden gevuld,maar daar vind je weinig van terug ,een beetje hectisch in het overzicht,maar 2 leuke glijbanen en het eten is prima. Echter zijn wij weggegaan nadat een stelletje in het gezamenlijke bubbelbad onpasselijk handelingen deed in het bijzijn van minderjarige en dat was gewoon asociaal. Verder op zich wel een leuk bad.
Fijn zwembad, met voor ieder wat wils. Horeca heeft goede porties voor een prima prijs. We hebben met 6 personen een fijne middag gehad. Het enige wat we aam te merken hebben is dat er geen plaats was om te zitten bij de horeca, wij moesten het hele zwembad door met het eten om een plekje met een tafel te vinden.
Zeer net zwembad. Douches, kleedhokjes en het zwembad zelf is altijd heel erg schoon. Elke leeftijd kan zich hier prima vermaken. Ook is er genoeg personeel aanwezig om een oogje in het zeil te houden. Hwt eten en drinken is van goede kwailiteit en de prijs is prima. Een absolute aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid