facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad Scharlakenhof

Info

Zwembad Scharlakenhof is er door en voor de inwoners van Haren!

Geschiedenis

Zwembad Scharlakenhof, o.a. voor:

- Babyzwemmen
- Peuterzwemmen
- Zwemlessen
- Jeugdavond (vrijdagavond)
- Aqua-joggen
- Aqua-varia
- Familiezwemmen (zondag)
- Banenzwemmen
- Verhuur bad(en)
- Kinderfeestjes

Adres: Geertsemaweg 3A, 9751 XA Haren, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0505371378
Stad: Haren
Route: Geertsemaweg 3A
Postcode: 9751 XA



op zoek naar gerelateerd: Scharlakenhof Sporthal, Zwembad Laren, Zwembad Tynaarlo, ZC Haren, Zwemles Haren Beatrixoord, Zwemles Scharlakenhof, Zwembad Assen, Zwembad Groningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Akwaak Haren Akwaak Haren 0 meter Snel, leuk, geen gedoe
Zwemschool Haren Zwemschool Haren 985 meter Dit is een geweldige zwemschool waar onze beide kinderen goed en vertrouwd zwemles he...
Recensies
Doet erg versleten aan. Geen schone indruk. Ik zou er niet voor mijn plezier gaan zwemmen.
Enigszins gedateerd zwembad wat ietwat afgelegen ligt, maar al dit alles wordt ruimschoots goedgemaakt door het vriendelijke en uiterst behulpzame team.
Heel slecht zwembad. Geen lol gehad. Vriend van mij had gat in zijn been en ze hadden er niks aan gedaan alleen maar gezegt eigen schuld. Heel onvriendelijk personeel. En geen geld terug gekregen
Mooi zwembad, ruim opgezet en maar liefst drie baden.
Positief; vrij rustig in de morgen ref vrijdag 7.30.
Het zwembad wordt gerund door een stichting en vrijwilligers waarvoor hulde. Ze hebben het een jaar of 10 geleden van de ondergang gered. Prima baden maar waarschijnlijk door de minimale mogelijkheden is de accomodatie buiten de baden ook een beetje verouderd en vergane glorie. Voor Haren en omgeving fijn dat het nog bestaat.
Fijn zwembad. Binnen zijn vier verschillende baden. Groot bad en drie kleinere waarin zwemles gegeven wordt. Alleen jammer dat er geen kop koffie te krijgen is. Als je er enkele uren verblijft, krijg je daar toch zin in.
Active movement is een aanrader voor aquafit en aquajoggen en aquaspinning. 1.5 meter wordt goed gewaarborgd in het water.
Hulde aan de vrijwilligers maar dat het op deze manier moet.... Zonde dat het openluchtbad moest verdwijnen cq laten verwaarlozen !!! Gelukkig heeft de natuur het overgenomen maar blijft hoe dan ook een schande... Appelbergen als natuurbad zou nu misschien toekomst hebben gehad... jammer!!!!
Mijn kind heeft bijna 2 jaar over haar zwemdiploma a gedaan. Ze vond het erg spannend! De meesters en juffen hebben haar al die tijd vol enthousiasme begeleidt en gestimuleerd. Wat een geduld hebben ze! Nu gaat ze voor b, want ze vindt zwemmen nu erg leuk. Ik ben zeer tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid