facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad Ooghduyne

Zwembad Ooghduyne

Info

Zwembad Ooghduyne bevindt zich op het vakantiepark Landal Beach Resort Ooghduyne. Het zwembad beschikt over een stroomversnelling, sauna, zonnebank, whirlpool en een spannende glijbaan!

Adres: Ooghduyne 1, 1787 PS Julianadorp
Telefoonnummer: 0223-640100
Stad: Julianadorp
Route: Ooghduyne 1
Postcode: 1787 PS


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:45
Dinsdag: 10:00 - 19:45
Woensdag: 10:00 - 19:45
Donderdag: 10:00 - 19:45
Vrijdag: 10:00 - 19:45
Zaterdag: 10:00 - 19:45
Zondag: 10:00 - 18:45

Recensies
Een fijn binnenzwembad dat ook toegankelijk is voor mensen die niet op het landal-park verblijven. Je dient wel van te voren een tijdstip van aankomst te kiezen. Het zwembadpersoneel is vriendelijk en het zwembad is door de kinderen goed bevonden. Opvallend was de prijsverhoging van de consumpties. Op de menukaarten stonden blijkbaar nog de oude prijzen, die eigenlijk verklapten hoe 'hoog' de prijzen waren geworden. Maar in de huidige tijd is dit acceptabel. Er zijn meerdere bubbelbaden/matten, een grote glijbaan en een speciaal peuterbadje.
Het zwembad met stroomversnelling en jacuzzi is fantastisch! Het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat alles netjes verloopt. Naast zwembad- en strandspullen kun je hier ook heerlijk eten en drinken. Er is voldoende zitgelegenheid en de sfeer is geweldig. Je kunt hier gemakkelijk een paar uur ontspannen. Kortom, een geweldige plek om te bezoeken!
Erg veel geweest gedurende de jaren, helaas is dé echte landmark van dit park en de wijde omgeving afgebrand. Men had dan ook maar besloten om een wellicht efficiënter nieuw maar zeer stijlloos gebouw er voor terug te nemen! Heel erg jammer, de piramide zag men al vanaf kilometers.
Prima bad. Heerlijk zwemmen, niet druk in het laagseizoen. Water niet te warm, niet te koud. Ruime kleedkamers. Eten was vers en koffie lekker. Wel een beetje prijzig, maar je kreeg er wel echt lekker eten voor terug.
Fijn zwembad met kleine restaurant faciliteiten in het zwembad - lekkere water temp 29+ - glijbaan en een stroomversnelling in het zwembad - aardig personeel/badmeesters - bubbelbad en een heel ruim speelbare voor kleine kinderen - lekker muziekje erbij - goede hygiëne in de kleedkamers - ruime douche gelegenheid - in het gebouw, een bowlingbaan en speelgelegenheid voor kinderen - verder een goed restaurant, betaalbaar en lekker - lekker buitenspelen in de zomer buiten in de speeltuin.
Het is een prima zwembad voor als je op het park staat. Wij waren van buitenaf gekomen maar het water en de omgeving binnen was erg koud. En dan is het wel duur voor een kaartje om maar event te kunnen zwemmen. Maar iets met hoge kosten en ik begrijp dan wel dat je de kosten wil drukken. Maar comfortabel is het niet.
Het water was erg koud. Zelfs in het bubbelbad was het koud. We hebben anderhalf uur erin gezeten en toen besloten om toch maar weg te gaan omdat het op deze manier niet leuk was!! ZONDE. Daar betaal je dan wel een vol bedrag voor, dus prijs-kwaliteit is niet in verhouding. Hoorden er meer mensen over in het bubbelbad.
Leuk zwembad voor de kids van 11 en 13. Leuke glijbaan en een kleine stroomversnelling. Het is niet groot maar wel overzichtelijk. Op maandag 02-01-2023 geweest tijdens de schoolvakantie maar het was er niet druk, heerlijk! Prima een middag vermaakt met vooraf nog een uurtje bowlen, ook dit was prima voor elkaar. Hier hoef je geen bowlingschoenen aan maar houdt je gewoon je eigen schoenen aan tijdens het bowlen.
Leuk klein overzichtelijk zwembad, leuke glijbaan, lekker bubbelbad aangevuld met peuterbadje en groter bad. Ook is er een stroom versnelling en kan man eten en drinken bestellen, het zwembad heeft openingstijden 1 voor 1 na de middag. Helaas is ook dit pand getroffen door de energie crisis, dus het water is kouder dan gedacht. Verder is het leuk als je niet van colosale zwembaden houd, en je vanuit je luie stoel het hele bad wil overzien.
Altijd heel fijn, kids genieten er enorm, en hele lieve medewerkers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid