facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad Octopus Leusden

Zwembad Octopus Leusden

Info

Een gezellig familiezwembad met diverse baden voor jong en oud.

Geschiedenis

Octopus is een modern bad met veel mogelijkheden voor waterrecreatie en -activiteiten. Of je nou graag baantjes trekt of juist gek bent op glijbanen, wildwaterkreken en stroomversnellingen, bij Octopus zit je goed.
Ook voor lessen ben je bij Octopus aan het juiste adres. Lessen voor baby's en peuters met hun ouders, zwemlessen voor het nationale zwemdiploma A, B en C of aquasport-trainingen.
Octopus heeft 3 bassins. Een 25-meterbad, een extra verwarmd doelgroepenbad en het speelse recreatiebad. Het peuter/kleuterbad met een Octopusglijbaantje is gereserveerd voor de allerkleinsten. Bij mooi weer gaan de deuren naar het buitenterrein open, waar voor de kleine kinderen twee kleine buitenbadjes zijn. Voor een hapje en een drankje kun je terecht in onze gezellige restorette.
Het zwembad is met de fiets goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook met het openbaar vervoer zijn we goed te bereiken. De bus (lijn 80, 82 en 83) stopt bij de halte Burgemeester Buiningpark. Het zwembad bevindt zich dan op 5 minuten loopafstand.

Adres: Bavoortseweg 9, 3833 BM Leusden
Telefoonnummer: 033-4943043
Stad: Leusden
Route: Bavoortseweg 9
Postcode: 3833 BM



op zoek naar gerelateerd: Octopus Leusden corona, Banen zwemmen Octopus, Zwemles Octopus Leusden, Zwembad Amersfoort, Octopus openingstijden, Ladies Night Octopus Leusden, Ouder en kind zwemmen Leusden, Zwangerschapszwemmen Amersfoort
Recensies
Ruim opgezet zwembad. Was er voor het afzwemmen.
Schoon zwembad met alle faciliteiten en aardig personeel
Ja leuk zwembad! Jammer dat het grotw bad vaak dicht is maarja zwemles dus logisch, ze zijn in ieder geval open. Ook de glijbaan heeft een leuke upgrade, ik zou zeggen, ga er gewoon naartoe is echt leuk!
Klein maar fijn zwembad met banenzwemmen, recreatief zwemmen, babybadje, een bubbelbad, glijbaan en buitenbad. De entree 5,70 vind ik wel wat duur voor een eenvoudig zwembad. Maar verder prima. Er zijn kluisjes en het personeel is erg vriendelijk.
Ik kom hier altijd graag ze hebben de glijbaan laatst vervangen hij is nu nog leuker!!
Prima zwembad.
Jammer dat we niet alles kunnen mogen benutten. Verkeerde dag uitgekozen. Verder top, kinderen hebben genoeg te doen.
Leuk voor kinderen jong en oud en leuke glijbaan met verschillende licht en geluid effecten Ik vond de draaikolk heel origineel. Leuk zwembad!!!
Kinderen hebben goed gezwommen, helaas was de bar dicht en konden we dus niet eens wat drinken. De badjuf praatte tegen mij alsof ze een boekje voorlas met regels. Snap het best maar ze mag best normaal praten, komt wat aardiger over.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid