facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad Kessel

Zwembad Kessel

Info

Zwembad Kessel is een openbaar buitenzwembad in Kessel, gemeente Peel en Maas. Het zwembad wordt beheerd en geëxploiteerd door de stichting Zwembad Kessel.

Adres: Keverbergstraat 26, 5995 XW Kessel (Limburg)
Telefoonnummer: 077 462 2797
Stad: Kessel
Route: Keverbergstraat 26
Postcode: 5995 XW



op zoek naar gerelateerd: Zwembad Kessel abonnement, zwembad kessel-lo, Entree zwembad, zwembad kessel-lo openingsuren, zwembad kessel-lo reserveren, cafetaria zwembad kessel-lo, Zwembad kessel facebook, Openingsuren Zwembad kuleuven
Recensies
Een heel klein maar daardoor ook rustig zwembad. Wij waren hier op een snikhete dag en toch was er plek genoeg. Het peuter badje is overdekt met een zeil, erg fijn. Het grote bad is simpel van opzet maar echt heerlijk als je houdt van rustig zwemmen in plaats van enorme drukte.
Leuke kleine zwem locatie in Kessel. Bestaat uit een peuterbad en grote zwembad met glijbaan. Zwembad is verdeelt in twee delen voor kinderen met zwemdiploma wat max. 150 cm diep is en andere gedeelte voor kinderen zonder diploma met dieptw max. 120 cm. Een badjuffrouw houd constant toezicht bij het zwembad. Verder zijn er vele speeltoestellen en bedekte als onbedekte zitplaatsen en kan je ook op goed onderhouden grasveld zitten. Kleedruimten, toiletten en drank/ snacks verkoop aanwezig. Deze locatie word door vrijwilligers onderhoud. Na 18 uur word er baantjes gezwommen. Gratis beperkte parkeerplaatsen ondat deze in een woonwijk ligt.
Fijn zwembad, rustige sfeer en zeer leuk voor kinderen. Onze kinderen genieten hier volop van. Je ziet het zwembad ook groeien met ieder jaar nieuwe speelattributen/faciliteiten, dit wordt tot stand gebracht door vriendelijke en gedreven vrijwilligers. 5 sterren zeker verdiend.
Prachtig zwembad. Als kind elke zomervakantie heeeeeel veeeeeeel gezwommen. Prachtig dat onze kids nu ook van dit mooie verzorgde zwembad gebruik kunnen maken.
Geweldig leuk zwembad voor zowel kinderen die willen zwemmen, als de kleintjes die willen spelen. Schoon terrein en schone faciliteiten.
Wauw! Wat een mooi, verzorgd en speels zwembad. Gisteren een klein feestje gehad, met de schoolverlaters. Top geregeld. Gastvrij ontvangen. Zeker een aanrader!
Gezellig klein zwembad gerund door vrijwilligers.
Mooi zwembad om met de kinderen een moddag naar toe te gaan. Alles was top! Complimenten voor deze stichting en haar mensen.
Zwembad is leuk met lekker veel schaduw plekken... Wij vonden het zwembad zelf niet schoon.....glibberig aanvoelende kanten en veel vuil in het water
Top locatie om tot rust te komen in diverse sauna's, lekker eten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid