facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad Jaspers

Zwembad Jaspers

Info

Wij zijn een laagdrempelige recreatie- en sportomgeving waar klanten een plezierige tijdsinvulling beleven en herbeleven.

Geschiedenis

Zwembad Jaspers is een zwem-en recreatiebad met verschillende baden en attracties. Wij bieden een gevarieerd aanbod aan innovatieve (zwem)activiteiten. Hierdoor is er altijd wel wat te beleven voor jong en oud!

Onze taak

Wij scheppen een vriendelijke en veilige ambiance waarin respect voor en tevredenheid van onze klanten het uitgangspunt is.

Producten

Aqua:
Aquajoggen, Aquarobic, Aquaspinning, Aqua kickboxing, Aqua-All in, Aquagym, Aquafysio, Hart in beweging, Zwangerzwemmen.

Zwemles:
Zwem ABC, Spoedcursus, Zwemles via BSO, Zwemles volwassenen.

Recreatief:
Vroege Vogels, Lunch Zwemmen, Gezinszwemmen, Dameszwemmen.

Cursus:
Snorkelcursus, Survivalcursus, Zwemvaardigheid.

Activiteiten:
Guppy en Puppy zwemmen, Discozwemmen, Aquakids, Zwemfeestjes.



"Zwembad Jaspers is een gezellig zwembad in Winterswijk waar de hele familie zich prima kan vermaken.Er is een 6 banen 25 meter wedstrijdbad, een recreatiebad, een peuterbad, een whirlpool, glijbaan, stroomversnelling en een Turks stoombad.Na het zwemmen kunt u nog wat eten en/of drinken in ons gezellige horecagedeelte."
Adres: Jaspersweg 3, 7103 AV Winterswijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0543 - 514691
ln.srepsaj-dabmewz@ofni
Stad: Winterswijk
Route: Jaspersweg 3
Postcode: 7103 AV



op zoek naar gerelateerd: foto's zwembad jaspers, openingstijden zwembad marveld, zwembad jaspers zwemscore, zwembad aalten, subtropisch zwembad winterswijk, zwembad omgeving winterswijk, zwembad achterhoek, zwembad haaksbergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwembad Jaspers Zwembad Jaspers 19 meter de tijden en aantal mensen aanwezig in het zwembad ook erg fijn niet druk en personee...
Strandbad Winterswijk Strandbad Winterswijk 3 km Heel fijne plek met nostalgie! Alles wat je nodig hebt voor een zwemdagje uit
Recensies
Zwembad met een groot 25 meter bassin om banen in te zwemmen en een met aangenaam temperatuur ingestelde speels ingedeeld bad met glijbaan. Veel groepslessen voor verschillende doelgroepen en individuele, als ook groepskleedkamers en kluisjes. Restaurant met koffie/thee mogelijkheid en kleine snacks.
Uhm, vrij kort geweest, met mijn kleindochter naar zwemles, maar het is een mooi zwembad, voor zover ik kon zien, en het ziet er keurig netjes uit!
Ik kom er al jaren, ook als kind zwemles gehad. In mijn ogen wel een mooi zwembad.
Mooi zwembad. Meer informatie over opbergkasten wenselijk en wat langer computer hiervoor aan laten staan.
Lekker ontspannen in een heerlijk zwembad
Het 25m wedstrijdbad heeft warmer water dan gebruikelijk en 6 startblokken. Er is een klein recreatiedeel met een glijbaan.
Leuk klein zwembad. Genoeg te doen voor kleine kinderen. Een glijbaan, matten, peuterbadje. En voor de volwassenen de mogelijkheid om baantjes te zwemmen en van het Turkse stoombad gebruik te maken.
Leuk en gezellig, kleinschalig zwembad. Leeftijd 0-12 kan hier zeker zijn/haar hart ophalen. Vriendelijk personeel
Wat een ontzettend leuk en gezellig zwembad. Onze dochter heeft zich zo vermaakt! Zeker een aanrader.
Vandaag een proefles peuterzwemmen gedaan met mijn zoon. Ik heb het nooit gedurfd vanwege mijn eigen gewicht. Ik kreeg al niet zo'n warm welkom bij de balie, eerder een blik van: goh, waarom betaal je niet gewoon? Vervolgens bij het bad moest ik mezelf ook gewoon voorstellen en werd ik niet eens aangekeken, maar er werd alleen tegen mijn kind gesproken. Tussendoor werd ik ook niet begeleidt met het idee dat ik voor het eerst kwam zwemmen met een 2 jarige, maar ik moest alles al kunnen blijkbaar. 'Jij projecteer je angst op hem' werd er tegen me gezegd in plaats van normaal zeggen dat hoe ik hem wat meer vrijheid kan geven. Het is erg bot personeel en ook na de les werd er niet even gevraagd hoe ik het had ervaren of gezegd dat je nog even mocht zwemmen of iets. Ik voelde me erg gepasseerd en genegeerd in dit hele verhaal. Ik heb dus maar beetje afgekeken wat de rest deed, maar aan de juf had ik hierin erg weinig. Ik vond haar ook heel vaag uitleggen, daardoor snapte ik ook 1 opdracht niet en werd er meteen gegild naar mijn zoon: Bryan, achterstevoren zwemmen! Dat ik dacht... wauw, oke nou ik heb maar gewoon plezier met mijn zoon. Ik ga dus verder kijken, jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid