facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad Hoensbroek

Zwembad Hoensbroek
Adres: Gravin van Schönbornlaan 2, 6433 AZ Hoensbroek, Nederland
Telefoonnummer: 045 523 2626
Staat: Limburg
District: Heerlen
Stad: Hoensbroek
Route: Gravin van Schönbornlaan
Huisnummer: 2
Postcode: 6433 AZ


Openingstijden

maandag: 07:00–20:30
dinsdag: 07:00–21:30
woensdag: 07:00–21:30
donderdag: 07:00–17:30
vrijdag: 07:00–21:30
zaterdag: 08:00–16:45
zondag: 09:30–17:00

Recensies
Altijd een leuk zwembad gevonden, vandaag na jaren terug voor het eerst met de kids 4en 8 Mooi geworden! Leuke 2e glijbaan erbij met verschillende effecten wat je kan kiezen.nAlleen jammer dat er bijna geen plek is om te eten, gezien iedereen de tafels in gebruik neemt door hun spullen neer te zetten. Voor de rest super leuk zwembad!
Voor het eerst deelgenomen aan een bejaarde zwemclubje. Na mijn nieuwe heup is de boel weer moeilijk opgang te krijgen. Was werkelijk verbaasd over de mooie accomodatie hier in Hoensbroek. Zeker de moeite waard, voor jong en oud, een een dagje waterplezier te beleven! gewoon doen! Heerljk zwembad en vreselijk aardig personeel!
Op zondagmiddag gaan zwemmen met drie kinderen. Bubbelbad nog altijd defect, peuter waterspeelplaats afgezet met overal rood-wit lint onduidelijk waarom, geen bord opgehangen ofzo, is het gevaarlijk voor kids of niet?? Glijbaan in peuterbad nog altijd niet geplaatst en heel veel vervuiling op de bodem?!. Temperatuur van het grote bad 34,9 graden ipv 29. Omkleedhokjes waren schoon, kluisjessysteem werkte goed. Het dichte trappenhuis naar de glijbanen is gehorig, je verstaat niemand meer als er een paar kinderen hard gaan schreeuwen of gillen. Al met al een gematigde ervaring, had zeker meer verwacht na de lange sluiting. Entreeprijs viel enigzins mee, 5 personen, familiekorting, 25euro.
mooi zwembad wij hebben er altijd Physio zwemen maar er is het ook leuk gewoon een dagje zwemen te gaan
Leuk en goed opgeknapt zwembad. Glijbanen zijn ook leuk voor jong&oud. Peuterbad is goed afgescheiden van de rest van de baden. Prima personeel en het water is niet te koud. Ik vind het een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid