facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad Het Wedde

Zwembad Het Wedde

Info

Zwembad Het Wedde te Voorschoten biedt voor iedereen wat wils! Met een mooi wedstrijdbad en een recreatiefbad met recreatieve elementen voelt iedereen zich als een vis in het water.

Geschiedenis

Zwembad "Het Wedde" ligt tussen Den Haag en Leiden in het rustige Voorschoten. Het zwembad is geheel overdekt en voorzien van een aantal luxe voorzieningen, zoals zonnebanken en een Turks stoombad.

U kunt bij het zwembad terecht om baantjes te trekken, recreatief te zwemmen, zwemlessen of om mee te doen aan een van de vele Aqua Workouts (groepstrainingen in het water). Het zwembad heeft ruime openingstijden om vele groepen mensen de kans te geven om te komen zwemmen.

Het zwembad is goed te bereiken met de auto en er is voldoende gratis parkeerruimte.



"Zwembad Het Wedde in Voorschoten is een multifunctioneel zwembad waar zowel de sportzwemmers als recreanten terecht kunnen. Ruime openingstijden en een gevarieerd zwemlesaanbod kenmerken dit zwembad.Zwembad Het Wedde heeft twee bassins: een wedstrijdbad met een watertemperatuur van 29 graden en een aflopend doelgroepenbad met een watertemperatuur van 32 graden."
Adres: Richard Wagnerlaan 85, 2253 CD Voorschoten
Telefoonnummer: 071-5614848
Stad: Voorschoten
Route: Richard Wagnerlaan 85
Postcode: 2253 CD


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 13:00

Recensies
Gezellig zwembad!! Vandaag NK onderwater voetbal. Palmare moet titel verdedigen!
Goed zwembad, op zaterdag fijne zwemlessen van EVZV.
Onder begeleiding oefenen kan bijvoorbeeld met SeniorenFit, op ma-do van 11.00-11.45. Met diverse begeleiders heb je telkens een ander programma. De sfeer is goed en niet oubollig maar gericht op zinvolle actie en op wisselende spiergroepen. Ik begon toen ik 65 werd en doe het nu al bijna 3 jaar.
Een dagkaart bij Golfbaan Het Wedde kost 16 euro en daar kun je de hele dag voor golfen op deze leuke, en best lastige, 9 holes par 3 baan. Ook gezellig op het terras. Lekker gegeten en een hele vriendelijke staf.
Ruim € 18,00 betaald voor nog geen 50 minuten zwemmen. Vorige week netjes gereserveerd. We konden vanaf 12:30 naar binnen. Er stond verder geen eindtijd vermeld en wij hebben ons gebaseerd op de openingstijden zoals vermeld op het internet. Ter zekerheid heb ik van tevoren het zomerrooster nog bekeken, maar tijdens het openen kreeg ik een foutmelding. Bij aankomst werden wij netjes ontvangen. De vriendelijk mevrouw deelde na betaling wel mee dat we heel kort hadden. Wat bleek; het was op het moment van binnenkomst 13:10, en om 14:00 sluit het zwembad. Ik trek zelf ook het boetekleed aan want ik had het wellicht nog beter moeten checken. Maar al met al is dit schandalig. Voor nog geen 1,5 uur zwemmen als we op tijd hadden geweest de hoofdprijs vragen? Onze zoon was juist heerlijk aan het genieten en om 13:30 werd er al omgeroepen om om te gaan kleden. Het zwembad is verder warm, verzorgt en netjes. Maar als ze geen zin of capaciteit hebben in de zomer, moeten ze hem lekker dicht gooien. Dit is schandalig.
Wat een leuk zwembad voor peuters. Leuke peuterles en leuke glijbaan voor de kleintjes
Ik voel me knap genaait. Één uurtje kunnen vrij zwemmen met mijn kleindochter voor €12.70,- Na veel zoeken eindelijk kunnen reserveren voor 12.30 uur. Dan sta je een kwartier buiten te wachten om naar binnen te kunnen . Lockers mag je niet gebruiken , en om 13.30 uur roepen ze om dat het zwembad 14.00 gaat sluiten of je er op tijd uit wilt gaan!!
Gezinszwemmen op zondagochtend erg leuk. Fijn bad. Voldoende zwembandjes mocht je die zelf niet meegebracht hebben. Er wordt ook genoeg speelgoed ter beschikking gesteld in het pierenbadje. Kleine glijbaan is ook altijd een succes.
De tijd voor vrouwen is heel kort ,anderhalf uur per week is niet genoeg ,
Niet al te groot zwembad maar daardoor gezellig en overzichtelijk, vriendelijke medewerkers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid