facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad Drie Essen

Zwembad Drie Essen

Info

Onze locatie in Uden is gelegen in hartje centrum aan de Pastoor Spieringsstraat. Op deze moderne locatie bieden we zwem-mogelijkheden voor iedereen!



"Onze locatie in Uden is gelegen in hartje centrum aan de Pastoor Spieringsstraat. U vindt hier verschillende kleinere en grote zwembaden. Op deze moderne locatie bieden we mogelijkheden voor iedereen: leren zwemmen, recreatief zwemmen en sportieve activiteiten. Bij SaSa kunt u na het zwemmen terecht voor een hapje en een drankje."
Adres: Pastoor Spieringsstraat 10A, 5401GT Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0413249000
Stad: Uden
Route: Pastoor Spieringsstraat 10A
Postcode: 5401GT


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 20:45
Dinsdag: 08:15 - 21:00
Woensdag: 08:45 - 21:00
Donderdag: 08:15 - 21:00
Vrijdag: 08:15 - 21:15
Zaterdag: 08:15 - 16:15
Zondag: 09:30 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Recreatief zwemmen Uden, Zwembad Essen Duitsland, Zwembad De Leygraaf Zetten, Buiten zwemmen Uden, Ezzy's persoonlijke pagina, Zwembad Beek en Donk, Zwemmen Veghel, Zwemmen Oss
Recensies
Mensen alstublief zoek een ander zwembad voor zwemles voor uw kind! Als je de site moet geloven zijn ze zo meedenkend en de juiste opleider voor uw kind maar in werkelijkheid zijn ze alles behalve dat.
Waardeloos!!! Laten kinderen veel te lang op zwemles en geven geen gehoor aan de ouders. Zolang je de rekening maar blijft spekken. En op opmerkingen krijg je een bot antwoord!
Zwembad is nooitamper normaal open voor vrij zwemmen. In de kerstvakantie gewoon helemaal dicht. Hoe verzin je het..... Toch maar weer in de auto naar Oss.
Het zwembad is an sich prima, welliswaar ietwat kleinschalig omdat men een breed publiek probeert te bedienen. Voor recreatief zwemmen is de prijs fair, maar de mogelijkheden zijn vrij beperkt. Prima voor een paar uurtjes maar dan houdt het wel op. Wat daarin zou helpen is bijvoorbeeld op de zondag de instructie en wedstrijdbaden veel eerder te openen dan 13.00. Ook zou men meer waterspeelgoed dan erbij kunnen aanbieden, maar ik begrijp dat dit alles keuzes in beleid zijn. Voor echt een recreatiebad voor ietwat grotere kids is bijvoorbeeld het Berenbad in Oss een betere optie, hoewel wel veel drukker.
Leuk zwembad om met kinderen te gaan zwemmen. Wel een beetje fris
Geweldige zwemschool en juf Miranda is echt een kanjer. Kleine groepjes en mooue tribune om te kijken.
Heel mooi zwembad niet alleen ok vrij te zwemmen ook voor leuke zwemles mijnn zusje kon binnen 3 maanden meedoen met de zwemles
De kinderen vinden de zwemlessen erg leuk, maar boven op de tribune is het echt veel te warm!!!
Het is een geweldig zwembad en ik ga elke vrijdag disco zwemmen alleen ik zou het leuk vinden als er meer planten waren maar het is echt een leuk zwembad ook leuk voor kinderfeestjes!
Niet leuk zwembad wij reserveren voor recreatief zwemmen en we mogen niet in het recreatiezwembad alleen in het baantje trek zwembad wedstrijdbad er was helemaal niks te doen een leeg zwembad alleen de helft van onze tijd krijgen we een paar zielege matjes die niet eens drijven toen daarna werd het bad in 3 stukken verdeelt en en we hadden nog maar een zielig strookje over wij waren gewoon aan het spelen en toen kwam er ineens een meneer die zei dat we hier niet mogen zwemmen op een harde toon want het was geen vrij zwemmen wel dus de badmeester komt naar ons toe en zegt pak je spullen en weg wezen hier beetje onterecht voor wat we hebben gekregen !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid