facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad Dorper Esch

Zwembad Dorper Esch

Info

"Sportcomplex Dorper Esch". Zwemlessen, watersport, recreatie en zaalsporten.
Dorper Esch is een familiezwembad met recreatieve en moderne voorzieningen.

Adres: Molendijk 14, 7591PT Denekamp
Telefoonnummer: 0541 - 35 53 50
Stad: Denekamp
Route: Molendijk 14
Postcode: 7591PT


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:30
Dinsdag: 07:00 - 21:15
Woensdag: 07:00 - 21:15
Donderdag: 07:00 - 21:15
Vrijdag: 07:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: dorper esch openingstijden, sporthal dorper esch denekamp, nieuwbouw zwembad denekamp, openluchtzwembad denekamp, zwembad ootmarsum, babyzwemmen dorper esch, dorper esch verbouwing, zwembad tubbergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dorper Esch Gebruikers Dorper Esch Gebruikers 0 meter Mooiste Sportcafe van de regio! Volledig gerenoveerd in 2019! Officieel geopend janua...
Sdc'12 Sdc'12 93 meter Prachtig complex. Grote kantine met terras, tv's met sport en niet alleen voetbal. Gr...
Zwemschool Plons Zwemschool Plons 537 meter Er was veel aandacht. Goed en gezellig opgezet.
Recensies
Mooiste Sportcafe van de regio! Volledig gerenoveerd in 2019! Officieel geopend januari 2020. Gerund door vrijwilligers van Volleybal vereniging Devoko en Waterpolo vereniging De Dinkel. Maar toegankelijk voor iedereen! Na het sporten genieten van gezelligheid een drankje en een kleine snack.
Ze geven hier helaas geen uitjes bij de frikandel speciaal. De sfeer in de sporthal moet je zeker zelf maken. Hebben wij gedaan. Je moet de irritante ratels overstemmen. 3/5
Prachtige zwembaden in dit mooie gebouw. Vriendelijk personeel.
Fijn zwembad voor kleine kinderen doordat het water lekker warm is. Ook overzichtelijk en mooi dat bodem in voorste gedeelte omhoog kan. Ook leuk dat er speelgoed bij het zwembad ligt. Een ster minder omdat ik het ontzettend jammer vind dat het recreatiebad weg is.
Prima zaal om een wedstrijd te volleyballen. Na die tijd in de mooie kantine een drankje nuttigen. Leuk ingericht
Aardige mensen die ons voor de eerste keer even een rondleiding gaven. We kwamen alleen voor het lekkere warme bad. Die was al niet zo warm en werd doordat badjongens met de waterslang met ijskoud water er op spoten niet lekkerder op... Jammer!
Heerlijk zwembad om baantjes te trekken, daarnaast een warm bad om oefeningen in te doen
Nadat deze locatie verbouwd is, is het een hele mooie sportaccommodatie geworden. Netjes, schoon en een mooie uitstraling. Goede sportzaal en een mooi zwembad.
Super mooi zwembad, warme bad perfect voor baby's en jonge kinderen. Groot voordeel, je mag met de kinderwagen tot het bad, daar zijn aankleed kussens. Wedstrijdbad is ook super.
Heerlijk gezwommen, was al een tijdje geleden dat ik het bezocht had. En er is veel veranderd. Moet zeggen dat ik het oude recreatiebad wel miste.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid