facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad den Asseldonk

"In de sporthal van Recreatiecentrum Den Asseldonk in Bergen kan er zowel in verenigingsverband, als individueel gesport worden. Alle faciliteiten zijn optimaal aanwezig in deze sporthal."
Adres: 20160215, 5854 CZ Nieuw-Bergen
Telefoonnummer: +31485341677
Stad: Nieuw-Bergen
Route: 20160215
Postcode: 5854 CZ



op zoek naar gerelateerd: Optisport Health Club, Sporten in Bergen NH, Openingstijden Optisport
Recensies
Ik was er voor de musical van de 8 groepers die de basisschool verlaten. Er was ruim voldoende parkeergelegenheid en de zaal was groot genoeg, maar duidelijk ooit voor een andere toepassing gebouwd. zwembad? De akoestiek was slecht en het was erg warm en benauwd in de zaal. Toch een leuke avond.
Bier was vies uit de tap die lang niet gebruikt werd, buitelandse bediening die niet weet wat een pilsje is
Groot multifunctioneel Centrum: - Bezocht i.v.m. een KNVB zaalvoetbaltoernooi - Mooie zaal - Mooie 'bar' - Vriendelijke bediening - Lekkere koffie in een beker voor op de tribune Positieve feedback: - De kleedkamers geven een verouderde indruk - Wel netjes, schoon en verzorgd!
Microfoon is nog een probleem maar voor de rest Klasse.
Prima zwembad voor conditietraining. Ik vind wel dat de groepslessen te groot zijn en daarom doe ik daar nu dus niet aan mee. Maar banen zwemmen kan. Hoewel ook hier het fijn zou zijn wanneer er meer wordt gekeken Nasr afstand houden door het zwembad personeel
Leuke middag gehad met Koningsdag. Springkussens, Raceauto en een leuke koningsmarkt.
Heel mooi centrum voor bieb, sport en sociaal in Bergen L.
Schandalig veel te duur en zeker voor de oudere generatie 2.40 voor één plastic glas drinken geld ook voor een glas water 2.40 euro man man wat een ...bedrijf.
Multifunctioneel sportcentrum,met mogelijkheden voor feesten. Tevens is er een goed aanbod van sporten zoals judo en karate.
Prima locatie om te sporten, jammer dat niet altijd de horeca open is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid