facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad De Zeehoek

Zwembad De Zeehoek

Info

Het leukste zwembad van West-Friesland.



"De laatste openingsweken van zwembad De Zeehoek zijn ingegaan!Het zwembad is tot en met 23 juli open volgens het huidige openstellingsrooster, vanaf 24 juli tot en met 30 juli is het zwembad nog 1 week open met een zomerrooster met extra tijden voor familie zwemmen en vrij zwemmen.Vanaf 31 juli 2023 is het zwembad definitief gesloten."
Adres: Dorpsstraat 179, 1693 AE Wervershoof
Telefoonnummer: 0228581672
ln.keoheezeddabmewz@ofni
Stad: Wervershoof
Route: Dorpsstraat 179
Postcode: 1693 AE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fitnessclub Nederland Fitnessclub Nederland 794 meter Super, hoe er achter de schermen van Fitnessclub Nederland hard gewerkt wordt om hun ...
Gymvereniging VVW Gymvereniging VVW 794 meter Echt een top gym zaal
Openwater Zwemmen Medemblik Openwater Zwemmen Medemblik 847 meter Als je van openwaterzwemmen houdt!
Keutergolfbaan Indeemmer Keutergolfbaan Indeemmer 3 km Keutergolfbaan indeemmer, een variant op het spelletjes boerengolf.
Recensies
Hoewel het zwembad vrij klein is en wat gedateerd aanvoelt, vermaken wij ons hier altijd prima. Allebij onze dochters hebben hier zwemles. Personeel is altijd vrolijk, als je je magneetpas maar niet vergeet en niet te vroeg voor de les komt opdagen ;
Jammer dat deze op 31 jullie dicht gaat dankzij de gemeente Medemblik.dus mijn kleindochter van 3 kan niet haar zwemdiploma halen,bedankt gemeente Medemblik en het plezier dan de oudere daar zwemmen ga ik ook missen.
Prima zwembad met goed toezicht en dito instructrices.
Slecht zwembad,koud en klein, geen frituur matig dit zwembad ga er niet heen
Vriendelijk personeel! Heel fijn zwembad en overzichtelijk als je alleen met 2 kinderen gaat zwemmen en de één van de glijbaan wil en de ander van de startblokken wil springen! Heerlijk er tussen in in het bubbelbad vertoeft en de kinderen de middag van hun leven. Prijs is prima te doen!
Het zwembad opzich is prima en de zwemlessen zijn oke. Maar sommige dingen gaan hier zo raar. Bij aanvang zwemles betaal je 6,40 voor een plastick kaartjeje zou denken borg maar nee dit is je eigendom dus bij einde zwemlessen kun je deze niet inleveren. Dit had ik niet eerder gehoord. Daarnaast vind ik sommige van de personeelsleden van het zwembad niet vriendelijk en service gericht. Er worden beloftes gedaan en niet nagekomen. Kinderen die het spannend vinden worden mee getrokken op gerust gesteld. Voor mij geen passend zwembad
Leuk zwembad altijd gezellig
Fijn zwembad met jacuzzi. Op maandag extra verwarmd. Veel verschillende activiteiten voor jong en oud, van babyzwemmen, aquajoggen, aqua qi gong, etc.
Leuk, lokaal, niet te groot, compleet zwembad. Lekker overzichtelijk mocht je met kleine kids/gezin zijn. Openingstijden wat beperkt "familie/vrij zwemmen". Stromend water, leuke glijbaan en speelattributen, ondiep gedeelte voor de kleinsten, warm bubbelbad en buitenzwemmen. Gemoedelijk en prettig toezicht.
Mooi bad. We vonden het verrassend druk voor de zondagochtend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid