facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad de Woldzoom

Zwembad de Woldzoom

Info

Zwembad de Woldzoom van en voor ons allen !

Adres: Provincialeweg 139, 9863 PE Doezum, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0594-612466
Stad: Doezum
Route: Provincialeweg 139
Postcode: 9863 PE



op zoek naar gerelateerd: Woldzoom Roden, Abonnement zwembad Marum, Openingstijden zwembad, Optisport tarieven Zwemmen, Zwembad #Grijpskerk, Wettervlecke, Optisport Marum, Openingstijden Optisport
Recensies
Leuk om te zwemmen voor jong en oud, er zijn twee glijbanen en twee duikplank En er is zelfs een zwembad voor de allerkleinste. Zeker een aanrader!
Erg leuk, gezellig en betrokken badpersoneel, het zwembad zelf heeft een erg leuke speeltuin erbij. De kinderen vermaken zich de hele dag. Er zit ook een leuk winkeltje bij met erg veel keuze voor de lekkere trek.
Voor het eerst in dit zwembad. Het is een beetje druk op deze hete dag. De mevrouw die toezicht houdt moet vaak opmerkingen maken door de microfoon. Dat is niet zo fijn. Verder vermaken we ons goed.
Gezellig en sfeervol zwembad met vriendelijkben professioneel personeel
Lekker zwemmen
Een leuk gemoedelijk zwembad, mooie glijbanen, goed onderhouden en de dames houden als haviken de kinderen in de gaten, heel fijn en veilig gevoel.
Mooi en overzichtelijk zwembad. Leuke glijbanen en vriendelijk personeel. Jammer dat er nog steeds op de ligweiden gerookt mag worden!! Kinderen = rookvrijgebied!!
Mooi en goed zwembad
Wat een tof zwembad heeft Doezum! Gedragen door fijne vrijwilligers, en dat voel je.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid