facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad De Wel

Zwembad De Wel

Info

De Wel is een gezellig zwembad met een wedstrijdbad, ondiepe baden, een lange glijbaan, een sauna, een Turks stoombad en 2 professionele zonnebanken.

Geschiedenis

[email protected]

Adres: Julianalaan 1a, 2421CV Nieuwkoop
Telefoonnummer: 0172571820
Stad: Nieuwkoop
Route: Julianalaan 1a
Postcode: 2421CV


Openingstijden

Maandag: 09:15 - 22:30
Dinsdag: 07:00 - 22:30
Woensdag: 07:00 - 22:30
Donderdag: 07:00 - 22:30
Vrijdag: 07:00 - 22:30
Zaterdag: 08:00 - 16:00
Zondag: 10:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Aquajoggen Nieuwkoop, Zwemvierdaagse Nieuwkoop, Recreatief zwemmen, Zwembad De Hoorn reserveren, Zwembad de Does, Zwembad De Hoorn rooster, Halloween zwemmen De Hoorn, Vrouwen zwemmen Leiden
Recensies
Fijne zwembad, niet heel groot maar precies goed. Leuke, open glijbaan en er is een kleine buitenbad.
Heel netjes, rustig, zondagochtend, baantjes zwemmen. Ook vriendelijk en behulpzaam personeel, een goed oplettende Badmevrouw die aan kwam hollen toen ik kramp kreeg...
Prima overdekt zwembad met verschillende baden. Er is buiten alleen een kleuterbad en een grote ligweide met een aantal speeltoestellen voor de kleintjes. Aardige medewerkers. Onze beide kids hebben hier met veel plezier hun zwemdiploma's gehaald en is ook menig zwem-verjaardags-partijtje gevierd.
Prima zwembad, wel wat gedateerd. Kinderen vermaken zich prima en dat is het belangrijkste voor mij. Vriendelijk personeel.
Het is jammer dat het zwembad in iedere kinder vakantie dicht is voor het banenzwemmen en trimzwemmen.
Dit zwembad is kleinschalig en overzichtelijk, waardoor er echt nog aandacht is voor de mens in plaats van de cijfers. Voor kinderen die moeite hebben met grote groepen zijn de zwemlessen hier ook zeer goed geschikt, omdat het aantal kinderen per instructeur veel lager ligt dan bij zwembaden in de omgeving. Op warme dagen kunnen broertjes en zusjes tijdens de les lekker buiten spartelen onder toezicht van de ouders. In het weekend kunnen kids met hun ouders oefenen en leggen de badmeesters en -juffen wat materialen in en om het bad die ook tijdens de lessen worden gebruikt. Wij zijn echt heel blij met De Wel.
Gezellig leuk maar klein zwembad... het is een beetje warm maar verder prima toeven
Heerlijk zwembad. Let op dat het soms druk kan wezen. Goed zwembad om eventuele lessen of trainingen te doen
Echt een oud zwembad. Word tijd voor vernieuwing/modernisering met een groter bad. Het is dat ik niet elke week naar Mijdrecht of Alphen met de auto wil om te zwemmen. Ik zwem graag vroeg voordat ik ga werken. Helaas is het dan bij opening goed druk. Alle ouderen welke de hele dag gepensioneerd thuis zitten zijn er ook al bij openingstijd waardoor het filezwemmen is en je niet je eigen tempo aan kan houden. Het snelle bad is voor mij te snel. Misschien 1 smalle zwemstrook voor de babbelende ouderen, 1 zwemstrook voor de snellere en 1 zwemstrook voor de middelmode maken? Personeel is zeer vriendelijk. De kleedhokjes zijn schoon wat erg fijn is!
Een wedstrijd bad, grote glijbaan en kleine badje aanwezig. Kleine Kantine, buiten speeltuin. Wat oud maar wel netjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid