facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad de Wedert

Zwembad de Wedert

Info

Welkom op de officiële pagina van zwembad de Wedert. Blijf op de hoogte van alle activiteiten in het binnen- en buitenbad.

U kunt nu ook kaartjes online bestellen via deze link https://webshopzwembaddewedert.recreatex.be

Geschiedenis

De actuele openingstijden van ons binnen- en buitenbad kunt u heel makkelijk vinden op onze nieuwe sportwebsite van de gemeente Valkenswaard:

http://www.valkenswaard.nl/sport/openingstijden_41831/

Adres: Pastoor Heerkensdreef 29, 5552BG Valkenswaard
Telefoonnummer: 040-2083555
Stad: Valkenswaard
Route: Pastoor Heerkensdreef 29
Postcode: 5552BG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwembad & Zo Zwembad & Zo 3 km Voor zwembad aanleg, renovatie, service en onderhoud.
Recensies
Zwemmen was top, aardig personeel alleen de horeca was niet veel, tosti's waren aangebrand en normaal gesproken hoor je het aan tafel te brengen zoals in het oude cafétje, we moesten alles afhalen terwijl we daar gingen eten, jammer!
Vriendelijk personeel, ruime kleedkamers en een zwembad dat niet te druk is. Kluisjes moet wel 0,50€ in of een boodschappen muntje
Mooi nieuwe sportlocatie . Uitstekende horeca gelegenheid met lekkere biertjes op de tap . Hadden mss meer ramen aan de zwembad zijde mogen zijn ivm wedstrijden.
Je kunt alleen binnen zwemles kijken als je consumptie besteld. Niet haalbaar met een groot gezin en laag inkomen, dus eigenlijk kun je niet gaan kijken en sta je in de winter weg te bibberen buiten als moeder
Erg leuk buitenbad!! Leuk en mooi bad fijn zwemmen daar, alleen is het bad niet heel schoon erg ligt veel afval op de bodem met namen blaadjes en dennenappeltjes... een aanrader!!
Heerlijk zwembad. Voor alle leeftijden wat wils. Je kunt er lekker op het gras liggen met je handdoekje. Toiletgelegenheden bij het zwembad, maar vies. Daarom 4 sterren.
Heel leuk wel moeten omrijden we hadden wedstrijd werd 1ste en 2de
Baby/peuterzwemmen. Bijna 6 jaar geleden begon ik met het baby-peuter zwemmen. Toen met mijn oudste. Nu ook al weer enkele jaren met de jongste. Een fantastische uitstapje iedere week weer. Een half uurtje lekker ontspannen in het verwarmde water met allerlei spelletjes en oefeningen die aansluiten bij belevingswereld de kindjes 4 sterren omdat het erg koud is bij toeloop naar de douches. Bij de douches zelf is het oke. + in de kleedkamer iig die van het babyzwemmen hangt er altijd een ontzettend urinelucht vanuit het waterafvoerkanaaltje wat er ligt
Prima zwembad ben ik mn voet gestoken door een wesp. Doe eens iets aan die focking wespen
Mooi zwembad. En geen chloor meer on water. Mooie verbouwing
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid