facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad De Waterwyck

Zwembad De Waterwyck
Adres: Gagelsweg 25, 8331CM Steenwijk
Telefoonnummer: 0521-514807
Stad: Steenwijk
Route: Gagelsweg 25
Postcode: 8331CM



op zoek naar gerelateerd: zwembad de waterwyck geplande evenementen, zwembad steenwijkerland, zwembad vollenhove, recreatief zwemmen 26 februari, zwembad steenwijkerwold, zwembad meppel, zwemles steenwijk, zwembad omgeving steenwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Musculus Musculus 592 meter Een zeer compleet sportinstituut. Het aanbod is zeer ruim. Van zwemdiploma's, fitness...
GOLF-X Steenwijk GOLF-X Steenwijk 1 km Steeds geweldig geholpen! prima lessen. eerlijk en persoonlijk advies
Tennistoernooi Double the fun Tennistoernooi Double the fun 48 km Leuke club met recentelijk vernieuwde tennisbanen en ook padel! Prettige verlichting ...
Recensies
Heerlijk zwembad, verschillende baden , glijbaan , veel waterspeelgoed in het diepe bad. Goed personeel in het zwembad, vriendelijk en duidelijk. Veilig gevoel dat alles zo goed in de gaten wordt gehouden.
Superblij dat ik een fijn en schoon zwembad kan vinden. Het personeel hier is ontzettend aardig en professioneel. Ik geniet van elke dag een lekkere duik en baantjes zwemmen. Het is hier ook heel leuk voor een gezin/groepje bij het recreatiegebied. Kortom veel waterpret bij De Waterwyck!
Mooi zwembad, gemakkelijke kluisjes zonder armbandjes. Blijkbaar erg populair want het is altijd druk. Een paar extra baantjes zou lekker zijn. Goed toezicht en lekker relaxen bij in de variatie van baden. Baden lijken in 2023 kouder dan 2022.
Heerlijk zwembad. Het is netjes en geordend. Kluisjes betaal je 40ct voor waarvan 20ct borg is. Dit gaat met een veiligheidscode die jezelf moet bedenken. Dus geen gedonder met van die sleutelbandjes om je pols. Daarnaast erg goede controle van de medewerkers over het bad. Echt super, komen zeker terug.
Fijn om voor het eerst met een baby van 4,5 maand te zwemmen. Er zijn omkleedhokjes speciaal voor baby's. Wel even iets zachts neerleggen. Binnen het zwembad is er een speciaal bad om je baby na de tijd af te spoelen en te wassen.
Zeer onvriendelijk, slechte ervaring met zwembad. Regels is zo overdreven. En dat de regels daar niet kloppen. Laatste keer dat we dit zwembad bezoeken. Ik beveel niemand dit zwembad aan. Gelijk moesten we weg. Nooit meer komen. En wat een tijdstip ook zo kort belachelijk…
Lekker om te zwemmen ,maar vriendelijkheid van personeel is ver te zoeken
Met de oplettendheid en veiligheid zit het hier wel goed! Alert personeel en erg discreet en behulpzaam. Zwembad is een tikje gedateerd maar dat ben ik zelf ook waterkwaliteit is prima en mogelijkheden voor de kinderen zijn er ruim voldoende . Aanrader...!
Leuk zwembad voor jong en oud. Omkleed faciliteiten erg goed. Leuke glijbaan met snelheidsmeter…
Mijn kinderen hebben hier zwemles en we gaan regelmatig ook recreatief zwemmen. Het bad is meestal vrij rustig waardoor er een ontspannen sfeer hangt en alles is schoon en ruim. De badmeesters en juffrouwen zijn vriendelijk en behulpzaam en houden echt actief een oogje in het zeil, erg prettig. De temperatuur van het water is aangenaam, niet te koud gelukkig. Ook voor baantjes zwemmen is er de ruimte, evenals voor recreatie. De kids vinden de stroomversnelling en de glijbaan erg leuk. Fijn vind ik de ruime parkeergelegenheid en de kwaliteit van het water. Fijn zwembad!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Zwembad De Waterwyck met het openbaar vervoer


Steenwijk, Gagelsweg 100 meter
20
Steenwijk, Gagelsweg 110 meter
20
Steenwijk, Kallenkoterallee 320 meter
20
Steenwijk, Kallenkoterallee 330 meter
20
Steenwijk, Oostercluft 410 meter
20

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid