facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad de Watertoren

Zwembad de Watertoren

Info

Zwembad

Geschiedenis

Zwembad de Watertoren is er voor iedereen!

Adres: Watertorenstraat 16, 9671LJ Winschoten
Telefoonnummer: 0597413455
ln.tbmadlo-etneemeg@selmewz
Stad: Winschoten
Route: Watertorenstraat 16
Postcode: 9671LJ


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 23:00
Dinsdag: 07:00 - 23:00
Woensdag: 07:00 - 23:00
Donderdag: 07:00 - 23:00
Vrijdag: 07:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: zwembad de watertoren egmond aan zee, zwembad scheemda, subtropisch zwembad de watertoren, zwembad veendam, zwembad finsterwolde, zwembad vlagtwedde, watertoren winschoten tarieven, zwembad finsterwolde tarieven
Recensies
Dat water is en blijft nat. maar ik was er om te stemmen
Hahaha erg warm als toeschouwer van het diploma b zwemmen van onze kleindochter. Alle begeleiding was van juf hennie en collega's.
Vooral zeer geschikt voor baantjes zwemmen en zwemlessen. Zwembad is goed geprijsd. Een 50 badenkaart of een abonnement maakt het nog goedkoper. Watertemperatuur is goed voor watersporters. Minder geschikt voor recreatie 25 meter bad Bij binnenkomst is direct een webcam waardoor je kunt zien hoe druk het is. Heel prettig.
Lekker ouderwets zwembad. Pashokjes zijn nogal laag je steekt er bijna met je schouders bovenuit. Wel heel schoon. Jammer dat er geen zwembanen zijn, nu zwemt iedereen sochtends zigzaggend langs elkaar.
Als kanovereniging Westerwolde mogen wij gebruik maken van dit prachtige zwembad om in de winter reddingsoefeningen en eskimoteren te oefenen.
GZVW is een erg leuke waterpolo vereniging met drie heren teams waaronder een veteranen team een dames team en aanstormende pupillen teams.
als je baantjes wil trekken en een verwarmd zwembad erbij. verder geen poespas..glijbanen ook niet aanwezig.. wel een duikplank. peroonlijk is t eigenlijk geen bad voor kinderen die willen rausen en spelen.. meer voor ouderen , goed voor zwemlessen.. of gewoon even een duik nemen.. ook is hij niet de hele dag open. maar alles is netjes en schoon.
Mijn eerste diploma gehaald, nu verzuip ik niet meer.
Mooi zwembad voor waterpolo en zwemwedstrijden. Ook voor baantjes trekken en zwemlessen de perfecte plek. Voor vrijzwemmen is het minder geschikt omdat er geen glijbanen e.d. aanwezig zijn.
Heerlijk zwemmen voor de kinderen zodat ze kunnen leren hoe ze zich moeten redden
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Zwembad de Watertoren met het openbaar vervoer


Winschoten, Albert Verweijstraat 390 meter
23
24
Winschoten, Albert Verweijstraat 400 meter
23
24

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid