facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad De Waterlinie

Zwembad De Waterlinie

Info

Zwembad de Waterlinie Is het meest functionele en energiezuinige zwembad van Nederland en alles in een bad van 25x21 meter.



"Zwembad Optisport de Waterlinie in Culemborg bestaat uit één overzichtelijk bad. Door twee afzonderlijk beweegbare bodems heeft het zwembad plaats voor meerdere doelgroepen tegelijkertijd. Daarnaast heeft het bad een klapwand om een waterscheiding te maken en de watertemperatuur te kunnen wisselen. De klapwand maakt het zwembad uiterst geschikt voor specifieke doelgroepen zoals: Mindervaliden, ouderen, jonge kinderen en reuma patiënten.Het is mogelijk om verschillende soorten zwemlessen te volgen bij Optisport Zwembad de Waterlinie. Denk hierbij aan de A, B en C-zwemlessen. Ook kun je afzwemmen en je zwemdiploma dus behalen bij Zwembad de Waterlinie.Ook is het mogelijk om een feestje te vieren bij ons zwembad!"
Adres: Multatulilaan 5, 4103 NM Culemborg
Telefoonnummer: 0345769190
Stad: Culemborg
Route: Multatulilaan 5
Postcode: 4103 NM



op zoek naar gerelateerd: Zwembad Geldermalsen, Stichting Zwembad Culemborg, Zwembad Tiel, Buiten zwemmen Culemborg, Zwemvereniging Culemborg, Recreatie zwemmen Tiel, Laco zwemmen, Waterlinie fietsroute
Recensies
Fascinerend slecht gebouwontwerp: na de ruime opgang, wordt alles krap en onlogisch: - raar eenrichtings-draaihekje zonder functie, naast een vrije doorgang 1-persoons breed; - dan een superkrap gangetje waar tientallen mensen doorheen moeten in en uit én hun schoenen uit moeten doen; - dan een krappe deur richting de kleedhokjes/zwembad, kleedhokjes te bereiken via wederom een smal gangetje waaraan ook de kluisjes grenzen...; - geen uitstekende bordjes voor doelgroep kleedhokjes; je moet ze allemaal langs. Überhaupt nergens bordjes. Gelukkig weet je het meeste wel na één bezoek. Wat is er mis met het conventionele ontwerp waarbij in- en uitgaande zwemmers/publiek elkaar niet kruisen: een kleedkamer met een deur naar de douches+zwembad en een deur naar de hal/buiten? Van buiten een strak ontwerp, maar van binnen verre van gebruiksvriendelijk... Pluspunten: vriendelijk personeel, schoon.
Aquarobics op donderdagochtend. Altijd zeer enthousiast les gegeven. Fijn dat je zonder reservering naar binnen kan.
Vriendelijk personeel, goede zweminstructeurs en schoon. Onze dochter gaat met plezier naar zwemles!
Lekker gezwommen, leuke sfeer en privacy
Degelijke, moderne en uiterst functioneel 25-meter wedstrijdbad. Het is echter wel slechts 25 meter, maar dat maakt het dan ook meteen weer fijner voor de kinderen op zwemles. Ze bieden vrij zwemmen aan, zwemles en groepslessen. Dit is echter geen recreatief bad met glijbanen, maar echt een wedstrijd bad. Ook geen duikplank, bijvoorbeeld. Er is hier geen tropisch recreatief bad. Er zijn wel wat speel-materialen aanwezig voor het vrij zwemmen.
Modern en redelijk schoon. Echter de laatste weken véél te koud voor kleine kinderen. Wij gaan voortaan dus maar naar een ander zwembad.
Beide kinderen zwemmen hier en echt met super veel plezier. Vandaag mochtcminn oudste dochter eerder afzwemmen vanwege de aankomende lockdown, echt helden, bedankt en tor snel, weczwemmen lekker door, top zwembad!
het is een kaal zwembad, je moet reserveren en je mag in een baantje zwemmen, personeel is aardig, maar ik vind het vrij duur voor wat je krijgt
Water is best koud voor jongere kinderen. Voor zwemles prima maar voor vrijzwemmen minder fijn
Met mijn dochter wezen dreumes zwemmen. Bij de receptie werden we heel warm en vriendelijk ontvangen. Het is toch spannend, zo de eerste keer met je dochter het water in. Na een uitleg, omkleden en samen wat spelen begeven we ons naar het bad. De zwemjuf was heel begripvol en zei dat we het de eerste keer lekker rustig aan moeten doen en het allemaal op ons af moeten laten komen. Leuke oefeningen en liederen worden er gezongen tijdens het zwemmen. Watervrij worden de kinderen gemaakt. Mijn dochter is al goed op weg. Na de zomer zijn wij zeker weer van de partij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid