facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad de Waardergolf

Zwembad de Waardergolf
Adres: Beukenlaan 1B, 1701 DA Heerhugowaard, Nederland
Telefoonnummer: 072 567 5040
Staat: Noord-Holland
District: Dijk en Waard
Stad: Heerhugowaard
Route: Beukenlaan
Huisnummer: 1B
Postcode: 1701 DA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportcomplex De Draai Sportcomplex De Draai 1 km Prima locatie met een gezellig café waar men koffie en tee en hapjes kan bestellen en...
Recensies
Ik volg wekelijks de les zwangerschapszwemmen, wat altijd erg leuk is! Goed in elkaar gezette lessen speciaal voor zwangeren en veel gezelligheid. Enigste puntje dat jammer is is dat er straks, door zomervakantie, zeker 2 maanden geen les wordt gegeven. Ik kan hierbij ook voor de andere dames spreken die in hun laatste zwangerschaps weken nog graag deze lessen zouden volgen.
Mooi zwembad in Heerhugowaard. Mijn zoon heeft hier jarenlang zwemles gehad en zij. A diploma met succes behaald. Toen hij voor zijn B verder ging, kreeg hij helaas op de 1e les een slechte ervaring met de zwemlerares waardoor hij meer angst kreeg voor de lessen dan daarvoor. Gelukkig had de directie dit goed opgelost door mijn zoon een engere lerares te geven, maar hij is er nooit meer vanaf gekomen en is de angst gebleven. We hebben hem maar vanaf gehaald en zelf weer het vertrouwen gegeven dat hij het wel kan.
Lokaal zwembad en sportcomplex. Tot nu toe bij elk bezoek een goede ervaring gehad. De prijzen van de kantine zijn wat aan de hoge kant.
Joepie , vanmorgen lijkt de Waardergolf weer gewoon , zonder restricties lijkt het wel , open. De catering is voor het sportgebouw nu open gesteld en ziet er heel aantrekkelijk en kleurrijk uit. De talrijk door ouders gebrachte zwemmertjes worden nog wel bij de nooduitgang in het gebouw geloodst. Zaterdag morgen , het is een feest om waar te nemen dat het weer mag en weer kan. Genieten dus!!!
De regels zijn onduidelijk, het personeel is erg onbeleefd en beledigend en stoort de klanten altijd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid