facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad De Vliet, Leiden

"Openluchtzwembad De Vliet is geopend vanaf begin mei t/m eind september."
Adres: Voorschoterweg 6, 2324 NE Leiden
Telefoonnummer: 0715765925
Stad: Leiden
Route: Voorschoterweg 6
Postcode: 2324 NE


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 19:00
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 19:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 17:30
Zondag: 10:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: De Vliet zwembad, Zwembad De Vliet banenzwemmen, Nieuwbouw zwembad De Vliet Leiden, Verwarmd zwembad Leiden, Zwembad De Vliet openingstijden, Zwembad De Zijl tarieven, Buiten zwembad Leiden, Zwembad De Zijl Leiden openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwembad de Vliet blijft Zwembad de Vliet blijft 11 meter Top bad, ook in Corona, hulde voor medewerkers en vrijwilligers!
Vijf Mei bad Vijf Mei bad 1 km Neefje moest afzwemmen. Gebouw iets verslechtert met 20 jaar geleden. Vriendelijke me...
Recensies
Het was weer fantastisch. Kijken er de hele winter naar uit. 50 meter water van 23 graden of warmer als de zo’n schijnt. Mooie brede banen, leuk personeel en gelukkig geen chloor lucht.
Volop genoten in dit mooie buitenzwembad. Gemoedelijke sfeer, het was vrij rustig, genoeg mogelijkheid om baantjes te trekken en het personeel is erg vriendelijk. Alleen de WC was wat moeilijk te vinden ! Bij weggaan zag ik groot bord met mededeling dat er een binnenbad met ijshal gebouwd gaat worden, blijft het buitenbad dan wel bestaan ?
Super leuk voor kinderen. Glijbaan en peuterbad zijn aanwezig. Grote sprinkplank 3m hoog en kleine 1m. Achterin een groot grasveld met doelen om te voetballen. Kortom een ideale plek op een warme zomerdag.
Een van de weinigen openluchtzwembaden bij Leiden. Goede faciliteiten, niet meer nieuw maar dat stoort niet echt. Leuke ligvlaktes, springplanken, glijbaan, peuterbad, van 0.30-3,5m diepe bekkens, kiosk met veel keuze, badmeesters, kleedkamers douches en wc’s. Een perfecte dag Freibad!!!
Leuk buitenbad het is er erg schoon en zit een lekkere patat zaak bij. Toegangsprijs is €4.40. Je mag geen foto's maken dus heb ik een foto gemaakt. ∀
Heerlijk groot wedstrijdbad wat je nergens meer vind en een betaalbaar abonnement. Super leuk en nostalgisch zwembad, dit mag nooit meer weggaan.
Gezellig buiten zwembad met een leuke glijbaan voor de jeugd.
Heerlijk druk. Goed dat er weer vollop wordt gezwommen door jong en oud.
Heerlijk fris water, ideaal om banen te zwemmen en je conditie op te bouwen.
Sinds kort kennis gemaakt met dit 50 meter openluchtbad. Fantastisch mede door de toegankelijkheid/ vriendelijkheid. Wat mij betreft staat dit bad nummer 1
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid