facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad de Viergang

Zwembad de Viergang

Info

Zwembad de Viergang Pijnacker-Nootdorp

Geschiedenis

Zwembad de Viergang



"Kom gezellig zwemmen in ons verwarmde zwembad. Neem een duik in het wedstrijdbad, een ritje van de glijbaan of met z'n allen door de draaikolk, even naar buiten zwemmen en daarna heerlijk bubbelen in het bubbelbad.Het buitenterrein is in de zomermaanden geopend en beschikt over een ligweide, wipkippen, een tafeltennistafel en stoelen om heerlijk in de zon te genieten. Naast recreatief zwemmen is De Viergang ook specialist op het gebied van zwemlessen."
Adres: Noordweg 79, 2641ZA Pijnacker
Telefoonnummer: +31153695447
Stad: Pijnacker
Route: Noordweg 79
Postcode: 2641ZA



op zoek naar gerelateerd: Zwembad De Viergang prijzen, Viergang Pijnacker openingstijden, Zwemles Pijnacker, Zwembad de Viergang corona, Zwembad Zoetermeer, Zwembad Delft, Zwembad vrijzwemmen, De Viergang restaurant
Recensies
Super fijne zwemschool. Ervaren en geduldige zweminstructeurs. Kleine klasjes mogelijk, met individuele aandacht. Ze hebben ook leuke activiteiten rondom zwemlessen zoals leuke glijbanen op de laatste les voor een vakantie. Heb meerdere zwemscholen moeten afgaan, en deze tot dusverre een groot succes voor mijn kinderen.
Vandaag met mijn gezin komen zwemmen, betaalde €7 p.p ipv €5,00 zoals online aangegeven. Blijkbaar is dat alleen als je online je kaartje koopt… De kleedhokjes waren enorm smerig, je voelde van alles onder je voeten en zag van alles liggen. Bijzonder als het zwembad pas om 10:00 uur open gaat, ik was een om 10:15 uur. Eenmaal in het water, onwijs druk veel mensen. Het zag er allemaal oud en vies uit, ook het water stonk? Wij zijn na een half uur weggegaan omdat we jeuk kregen in het water en het te vies voor woorden vonden. Duur grapje dit.. een ochtenden zwemmen
Leuk zwembad. Het was te merken dat het d'r laatste dag van de vakantie was waardoor het druk was. Lockers zijn gratis en er zijn genoeg verschoon matjes voor kinderen. Tevens is er een glijbaan aanwezig. Leuk zwembad. Let wel op met het lopen vanaf de kleedhokjes naar het zwembad het is hier erg glad.
Lesen gaan regelmatig niet door, vaak ook zonder bericht! Iedere vakantie geen les, regelmatig is het opeen afgehuurd en vandaag was er gewoon geen docent beschikbaar. Gisteren nog op de site gekeken, staat alleen wat over de voorjaarsvakantie, niks over vandaag. Lekker makkelijk als ze je geld toch al hebben... Totaal geen respect voor hun klanten en hun tijd. Ik had vandaag ook andere dingen kunnen doen, had ik dit geweten. En dit is niet de eerste keer dat ik hier voor niks ben, komt zeker wel 8 a 10x per jaar voor! Heb het ook al meerdere keren bij de balie aangegeven. Ik ga denk ik maar eens bij het zwembad in delft of Nootdorp kijken, hopelijk hebben zij de zaken beter op orde.
Ik woon sinds een paar maanden in Pijnacker en wilde mijn kinderen in de vakantie naar het zwembad laten gaan. Blijkt dat ze max 2 uurtjes kunnen vrijzwemmen, waar je dan wel €7 pp voor mag neertellen. Schandalig! Dat waren we in Katwijk wel anders gewend. Nu maar op zoek naar een ander zwembad.
Heerlijke zwembad! Enige nadeel is lange rij voor een kaartje!!! Vantevoren een kaartje kopen zou geen overbodige luxe zijn. Verder is het goed vertoeven, zeker met lekkere snacks!!!
Deskundige en toegewijde zwemdocenten. Enige wat ontbreekt is een nette zithoek of kantine voor wachtende ouders.
Best leuke zwembad hier in de beurt, er is niks anders leuker en met een glijbaan. Ook sport zalen aanwezig, restaurant en medisch sport centrum.
Vriendelijk personeel. Leuk zwembad voor gezellig even eruit met de kinderen. Jammer dat het vanwege COVID-19 weer gesloten is voor recreatief zwemmen. Super aardig dat ze speciaal voor ons een uitzondering hebben gemaakt. Eén uurtje het hele zwembad voor ons kinderfeestje alleen, omdat ze vergeten waren ons af te bellen. Héél hartelijk dank namens mijn dochters en hun vriendinnetjes!
Prima zwembad, wel wat klein met een groeiende gemeente.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid