facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad de Stok

Zwembad de Stok
"Altijd al een dagje willen genieten? Dan is De Stok de plek voor jou! Met onze verschillende baden/lessen kunt u optimaal genieten. U kunt bij ons ontspannen en genieten van een fijn verblijf in onze accommodatie met heerlijk zwemwater en een horeca punt om iedereen te voorzien van een hapje en drankje. Binnen beschikken wij over diverse voorzieningen. Een groot recreatiebad met baby- en peuterbad, kruidenbaden, 60 m. lange glijbaan en whirlpool. Voor de sportievelingen hebben wij een wedstrijdbad met duikplank en een doelgroepenbad met beweegbare bodem. Buiten hebben we een grote ligweide, familiebad met glijbaan, wedstrijdbad en een groot speelbassin. Kortom, voor een leuke en gezellige dag bent u bij zwembad De Stok aan het juiste adres!"
Adres: De Stok 1, 4703 SZ Roosendaal
Telefoonnummer: +31165585959
Stad: Roosendaal
Route: De Stok 1
Postcode: 4703 SZ


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 19:30
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Zwembad de Stok Roosendaal openingstijden, De Stok Roosendaal activiteiten, De Stok 1 roosendaal, Subtropisch zwembad Roosendaal, De Stok 12 Roosendaal, De Stok tarieven, De Stok Roosendaal telefoonnummer, De Stok Roosendaal adres
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwembad de Stok Zwembad de Stok 0 meter Leuk zwembad, kaartjes best prijzig voor 2 uurtjes, terwijl alleen het kleine badje b...
Mega Divers Mega Divers 465 meter Hier moet je zijn!! Zeer kundig en persoonlijk advies. Er is veel keuze en er wordt ...
Move On Move On 975 meter Al 7 jaar lang kom ik iedere woensdag bij Move On voor het "baby-peuter-zwemmen&...
Zwembad Centrum Roosendaal Zwembad Centrum Roosendaal 4 km Fijne mensen met goede kennis van zaken. Aardig wat op voorraad qua materiaal en goed...
Recensies
Ik vond het niet leuk om naar dit zwembad te komen. Iedere keer dat wij ons vermaakten kwamen de redders om te zeggen dat het niet mag bv: je mag niet met meer dan 8 in het brobbelbadje zitten! De glijbaan werd afgesloten omdat het er "te geweldig" aantoe ging, geen idee waarom???
Leuk zwembad voor mijn 2 kindjes van 5 en 2 jaar oud. En je kan tussendoor lekker frietjes en snackjes eten
Groot buitenzwembaden met leuke glijbaan en binnen ook heel wat ge doen. De bijhorende grote ligweide kwam ook zeker van pas.
Fijn zwembad met heel vriendelijk, behulpzaam personeel, nog lekker warm douchen na het baantjes trekken. Hoop er nog lang wekelijks mijn baantjes te kunnen trekken, goed voor de broodnodige beweging.
Wij gaan hier al jaren zwemmen met onze kinderen . Altijd tevreden geweest. Maar vandaag was de badjuffrouw echt gefixeerd op alles en iedereen. Vanaf je binnenloopt moest ze gelijk zeuren dat ik bij men kinderen 7 en 10 jaar moest blijven, ik ging letterlijk 1 seconde mijn zwemtas wegzetten op een stoel. Daarna zeuren als de kinderen gingen springen in het water. Kom op het zijn kinderen! En het was niet eens druk! Een andere moeder kreeg zelfs commentaar op de manier waarop haar kind dronk... Heel bizar . Deze vrouw heeft blijkbaar geen kinderen en komt wat te kort .... Zo gefixeerd op iedereen vanaf het begin tot einde. Geen aangename zwemervaring.
Ga hier niet vrijzwemmen! Nog nooit zulk belachelijk personeel meegemaakt in een zwembad. Zelfs mijn dochter van 2,5 een koprol leren maken vanaf de overloop kant viel volgens de badmeester onder "duiken" want haar gezicht raakte dan als eerste het water, en was dus verboden. Er waren nog geen 15 mensen in het bad maar alles wat niet "zwemmen met je hoofd boven water" was, is verboden. Spelen is dus onmogelijk. Kies een ander bad! Onze middag hebben ze in ieder geval compleet weten te verpesten.
Net zwembad, alleen wordt het steeds duurder wat jammer is.
Belachelijke instelling. Prachtig weer, reserveringen aanmaken moet vanwege Corona, begrijpelijk. Van 12 tot 1700uur in plaats van de gebruikelijke pre-covid openingstijden. Vooruit al zijn er vanuit de overheid geen beperkingen qua openingstijden, enkel met bezoekersaantallen. Vervolgens wel het volle pond vragen voor een kaartje, 7 euro, discutabel. Maar dan wordt je gebeld door je zoon dat ze besloten hebben het bad al om 1500uur te sluiten. Prachtig weer, maar te weinig mensen hadden geboekt voor het buitenbad en dat is logisch, want dat kon vorige week toen wij reserveerden ook niet. Wij gaan hierdoor wel andere baden overwegen. Iets verder weg, maar het verdienmodel van de stok slaat alles. Veel vragen, het absoluut minimale terug geven.
Zwembad de stok is een keurig zwembad met meerdere mogelijkheden. Ze bieden ook zwemles voor mensen met lvb.
Sorry geef maar 1 ster. Vandaag geweest samen met mijn zoon, zus en haar kids , zeer mooie warme dag........als afsluiter van de vakantie. Sluiten ze al om 17.00!!!!!! We vinden het niet normaal dat een buiten zwembad met dit mooie weer al om 17.00 moet sluiten. Gemiste kans hoor, erg jammer Tip voor de eigenaar/beheerder.... Laat het bad in vakantie tijd tot 19.00 open ipv 18.00 en zeker met dit laatste mooie weekend/dag en niet om 17.00. En als jullie dan toch eens voor de verandering dõnerpizza verkopen net als een paar weken geleden moet die niet om al 15.30 uitverkocht zijn daar er een kleine 100 zwemgasten aanwezig waren. Met meer zakelijk inzicht zouden jullie De Stok beter op de kaart brengen en zo ook meer kunnen verdienen. Verder goede en vriendelijke badmeesters en personeel aanwezig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid