facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad De Slagen

Zwembad De Slagen

Info

Zwembad de slagen in Schoonebeek is een bedrijf

Adres: De slagen 9, 7761 cp Schoonebeek
Telefoonnummer: 0524531853
Stad: Schoonebeek
Route: De slagen 9
Postcode: 7761 cp



op zoek naar gerelateerd: De Slagen Schoonebeek openingstijden, Zwembad Klazienaveen, Trimzwemmen Klazienaveen, Facebook zwembad De slagen schoonebeek, Zwemles Gemeente Emmen, Aquarena Emmen, Zwembad Coevorden, Zwemmeninemmen nl
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ZPC Moby Dick ZPC Moby Dick 4 km ZPC Moby Dick waterpolotoernooi
Recensies
Voor het eerst weer kijken bij zwemles, nu bij kleinzoon. Weer heerlijk warm was even vergeten hoe het was
Koud water, enorm gehorighet gegil van de kinderen kan niet weg en daardoor oorverdovend. Het personeel is gematigd vriendelijk. De badjuffrouw houdt wel goed toezicht. De toeganstijden kloppen niet op de website.
Enigsinds verouderd zwembad maar dat maakt het niet minder leuk. Gewoon een leuk klein zwembad waar onze kinderen heel fijn kunnen zwemmen en spelen en niet zo enorm druk.
Zwembad is van binnen al behoorlijk gedateerd. Maar alles is nog netjes, water goed op temperatuur.
Een mooi en gezellig zwembad gelegen in het pittoreske Schoonebeek. In mijn tijd van bezoek waren ze druk bezig met de verbouwing. De nieuwe kozijnen zien er erg goed uit. Voor de rest geen last gehad van de verbouwing. Dus dit is ook een dikke pluspunt. Zeer zeker een aanrader als u op zoek bent naar een lekkere warme duik in de koude gure winter.
Mooi zwembad om baantjes te trekken. Lekkere watertemperatuur.
Super tevreden over de zwemlessen hier. Vanaf 4,5 jaar beginnen ze in het kleuterbad. Hier worden ze op een speelse manier water vrij gemaakt. Als ze voldoende geoefend hebben gaan ze over naar het grote bad. Dit vind ik persoonlijk erg fijn dat ze niet lekker en figuurlijk in het diepe worden gegooid.
Het is te klein man dat is niks
Super tevreden over dit zwembad.
Zwembad De Slagen heeft een hoofdbad van 25m en een rond ondiep kinderbad. Vriendelijk en professioneel personeel. Veel zwemactiviteiten zoals aquajogging, bewegen voor ouderen, zwemdisco en nog veel meer. Elke dag trimzwemmen 's morgens, 's middags en in de avond . Een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid