facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad De Sijsjesberg

"Zwembad Sijsjesberg in Huizen is het mooiste openluchtzwembad van het Gooi en misschien wel één van de mooiste van ons land. Uit ons klantonderzoek blijkt dat jullie ons bijzonder gewaardeerd hebben. Jullie gaven ons voor algemene tevredenheid een 8,6! De ligging is zonder meer uniek. Het bad ligt beschut in bos en hei. In het zwembad is een duiktoren met een aparte springkuil en er is een grote familieglijbaan. In het afgeschermde peuterbad is een spraypark voor de allerkleinsten. Op het omliggende terrein vind je grote ligweiden, een sportveldje en een zonneterras met comfortabele ligbedden. Met mooi weer kun je bij het snoephuis terecht voor patat, frisdrank, ijs of een snoepje. Genoeg voor een heerlijk dagje uit."
Adres: Ericaweg 24, 1272 CT Huizen
Telefoonnummer: 035-525 38 84
Stad: Huizen
Route: Ericaweg 24
Postcode: 1272 CT


Openingstijden

Maandag: 06:45 - 20:00
Dinsdag: 06:45 - 18:00
Woensdag: 06:45 - 20:00
Donderdag: 06:45 - 18:00
Vrijdag: 06:45 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: sijsjesberg 2018, sijsjesberg vacatures, sijsjesberg openingstijden, sijsjesberg facebook, sijsjesberg verwarmd, zwembad huizen, sijsjesberg kluisjes, voorverkoop abonnement sijsjesberg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rebel Sport Huizen Rebel Sport Huizen 2 km gezellige sportschool met vriendelijk personeel en warme huiselijke sfeer.
Optisport Sportcentrum de Meent Optisport Sportcentrum de Meent 2 km 4 sterren voor het leuke, vriendelijke personeel!! Aquafit of baantjes zwemmen ze heb...
Ecosys Europe BV Ecosys Europe BV 3 km We offer a full range of services covering most of the market segments in which we op...
Recensies
Heerlijk zwembad in deze warme dagen. Alleen jammer dat de horeca geen prioriteit heeft. Lange wachttijden. En verbaasd dat ze om 5 uur dicht gingen.
Het is een uitstekende beleving om in dit super zwembad te zwemmen. Perfect geregeld met het afzetten van banen voor banenzwemmen en recreatie zwemmers. Helaas is de omgevingskwaliteit na de overname door SRO achteruit gegaan. Op 24 juni om 12.30 uur was er slechts een persoon , zeer jong, om toezicht te houden. Het personeel straalt geen overwicht uit. De badhokjes zijn vies, luiers, haren, vies water op de grond en de bankjes in het hokje. Veel kluisjes werken niet batterij leeg?De wachttijd bij de kassa is lang. Inchecken met je bankpas en meteen doorlopen is niet mogelijk. Slechts een beperkt aantal douches werken. Het groen vertoont achterstallig onderhoud. Voorheen onder beheer van de gemeente Huizen kwam dit niet voor. Ik zwem hier sinds 1993.
Wat een prachtig mooi buiten zwembad. De kleedhokjes zijn zeer ruim en schoon. Ook de douches en wc ruimtes zijn erg netjes. Ze hebben twee verschillende grote kluisjes. Als je een van beide klusje wilt gebruiken heb je een euromunt nodig. Ik ga 's-morgens vroeg om banen te kunnen zwemmen en het is dan al best druk. Iedereen houdt rekening met elkaar en geeft elkaar de ruimte. Je kunt er ook recreatief zwemmen en er is een gigantische ligweide aanwezig. Het andere bad heeft een brede glijbaan. Kortom vermaken doe je, je daar zeker. Kom ook eens heerlijk zwemmen bij de Sijsjesberg en ervaar hoe heerlijk het is om in het openlucht zwembad te zwemmen. Parkeren is overigens gratis.
Het is het mooiste zwembad van Nederland. En wat ben ik dankbaar om hier te mogen zwemmen 6.45 uur. De uitdaging is het grootst als het buiten bewolkt en koud aanvoelt en toch te gaan. #deijsman #doorzettingsvermogen Ik voel me bevoorrecht om hier te zijn en de zon tussen de bomen te zien opkomen. #ikvertreknooitmeer
Zwembad "Sijsjesberg" heeft onlangs een flinke upgrade gehad waarbij het entree gebouw geheel is gerenoveerd. Als je het pad naar de entree af loopt kom je uit bij het entreegebouw welke echt perfect in de bosachtige omgeving past en je uitnodigt om naar binnen te gaan. Door een kaartje te reserveren op de website, kun je bij aankomst direct door het zwembad in. De kleedkamers zien er werkelijk fantastisch uit! Nieuwe kleedkamers, nieuwe vloeren, nieuwe kluisjes welke mooi, gezelligheid en kleurrijk zijn... Maar wel allemaal met behoud van het oude gebouw. Zien is geloven!
Schitterend zwembad. In Huizen is al bijna 60 jaar naast de Sijsjesberg een prachtig open lucht zwembad, gelegen in een bos. Het bad ligt idyllisch, is recent vernieuwd. Naast een 50 meter bad is er een jeugdbad met een glijbaan. Ook is er een peuterbad en diverse duikplanken. Het zwembad wordt goed onderhouden. Een regelrechte aanrader, misschien wel het mooiste buitenbad van Nederland!
Mooi buitenzwembad in bosrijke omgeving met grote ligweide. alleen jammer dat mensen zich niet aan de regels houden. Word toch veel gerookt en alcohol gedronken, jammer dat hier niet op gecontroleerd word.
Een prachtig buitenzwembad omgeven door mooie natuur. Het is net vakantie in eigen land. Het water is lekker op temperatuur en er is veel plek om lekker te zonnen.
Eerste keer dat ik dit zwembad heb bezocht. Nooit geweten dat er zo’n mooi zwembad zo dicht bij Almere ligt. Super schoon en mooi aangelegd. De watertemperatuur is heerlijk. Kinderen vinden de hoge duikplank echt heerlijk. Parkeren is wel een uitdaging.
Heerlijk, prachtig gelegen zwembad. Maar de hygiëne in de douches, toiletten en kleedkamers is bedroevend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid