facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad de Rijd

"Check onze website voor actuele openingstijden en evenementen!"
Adres: 16 Vijver weg, 1733 AS Nieuwe Niedorp
Telefoonnummer: +31226411780
Stad: Nieuwe-Niedorp
Route: 16 Vijver weg
Postcode: 1733 AS



op zoek naar gerelateerd: Weeronline Nieuwe-Niedorp, Zwembad Heiloo, Zwembad De Wirg, Zwembad Schagen, Zwembad Abbekerk, Zwembad buitenbad, Zwembad De vaart, Jachthaven De Rijd
Recensies
Gemoedelijk familiezwembad met veel buitenruimte. Zwembad oogt verzorgd, is schoon en biedt faciliteiten als kleedruimtes en douches. Helaas niet echt eten aanwezig behalve ijs en gekoelde dranken. De vrijwilligers zijn vriendelijk en benaderbaar. De badmeesters zijn aandachtig en schromen niet om je aan te spreken. Al met al een hele fijne middag gehad!
Mooi en net gerestaureerd zwembad met heerlijke ligweide.
Een heel leuk zwembad voor jong en oud. Vriendelijk personeel, en leuk om vaker naar toe te gaan
Leuk zwembad in een mooie omgeving! Diverse baden, voor elke leeftijd en voor ieder wat wils. Ziet er schoon uit, veel plek om lekker te zitten en vriendelijke medewerkers! Mis alleen een gratis, warm water douche bij de kleedkamers. Voor de 6 euro entree voor baantjes zwemmen, vind ik dat dát best bij de prijs mag inzitten.
Super netjes en mega vriendelijke medewerkers
Wat een heerlijke zwembad die de hele dag geopend is. Vriendelijke personeel, er wordt goed toezicht gehouden door de badmeesters en badjuffrouwen. Overzichtelijk en schoon allemaal. Zeker aan te raden om er heen te gaan.
Schitterend buitenbad. Verwarmd en na de verbouwing in 2021 ziet het er weer op en top uit! Fase 2 van de verbouwing en vernieuwingen wordt eind 2021, begin 2022 gedaan. Echt een heerlijk dagje uit met genoeg speelmogelijkheden. Een dag vol plezier!
Onwijs streng, papa en zoon gingen bij de oudere dochter kijken hoe ze wat bommetjes deed en van de duikplank afging... ze werden weg gestuurd ondanks zijn bandjes en met vader hand in hand stond. De speeltuin maakte een hoop goed. Naar volgens mij was ze ook met het verkeerde been uit bad gestapt. Zonde zo werd ons dagje uit erg verspreid. Vader en dochter in het diepe en ik met mijn zoon in het ondiepe.
Mooi gelegen in natuurgebied De rijd, het is laatst opgeknapt dus er liggen nieuwe regels in. Je kan er wat te eten en te drinken kopen en de zwembaden zijn verwarmd.
Erg mooi buitenzwembad. Mooi terrein en alles ziet er netjes uit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid