facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad 'De Put'

Info

Natuurzwembad gelegen in hartje Rijswijk (Zuid-Holland)

Geschiedenis

Zwembad de Put is een prachtig zwembad aan het Meer van Te Werve in Rijswijk zh. Tussen de Generaal Spoorlaan, Van Vredenburchweg en met zijn ingang aan de Huis te Landelaan 29a ligt natuurzwembad de Put. Het zwembad wordt al sinds jaar en dag onderhouden door de Rijswijkse Zwem Vereniging (RZV) en is tijdens de zomervakantie iedere dag geopend voor publiek.

Een gedeelte van het grote meer in Landgoed te Werve is geschikt gemaakt als zwembad. Het bad heeft twee grote ligweiden en een apart, afgesloten grasveldje met peuterbad en speeltoestellen voor de allerkleinste. Verder is het bad van alle gemakken voorzien met douches, kleedhokjes en toiletten. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid een drankje of versnapering aan te schaffen.

We zijn heden gesloten voor het winterseizoen en openen weer medio 2013.

Voor meer informatie en de precieze openingstijden verwijzen wij u naar onze website: www.zwembaddeput.nl.



"Het landgoed Te Werve gelegen in de gemeente Rijswijk herbergt een uniek stukje natuur in de landgoederenzone met de ingang aan de Huis te Landelaan. Het zwembad wordt al sinds de opening in 1923 onderhouden door vrijwilligers van de Rijswijkse Zwem Vereniging. Natuurbad De Put is een rustpunt in het drukke Rijswijk waar men ‘s zomers lekker kan zwemmen of zonnebaden. Het natuurbad heeft twee grote ligweiden en een afsluitbaar grasveld voor de allerkleinsten met speeltoestellen en een peuterbad dat gevuld wordt met kraanwater. Het zwembad bestaat uit een heupdiep zwembad van ± 20 bij 8 meter en een diep zwembad met een afmeting van 65 bij 30 meter. Bij de kassa zijn koffie, thee, frisdrank, ijs en diverse koude/warme snacks verkrijgbaar."
Adres: Huis te Landelaan 29a, 2283 SE Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: 0703904729
Stad: Rijswijk
Route: Huis te Landelaan 29a
Postcode: 2283 SE



op zoek naar gerelateerd: De Put Rijswijk diepte, Zwembad Rijswijk vroeger, Zwembad De Wervel Rijswijk, Waterpolo Rijswijk, Zwembad Delft, Zwemvaardigheid 1 Rijswijk, Zwembad open, Sportfondsenbad vrij zwemmen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Optisport Sportcentrum de Schilp Optisport Sportcentrum de Schilp 2 km Kassa medewerker die er op donderdag middag om 3 uur met een blond staartje en uitgro...
Recensies
Overal blauwalg behalve hier. Top locatie
Het was de 1e keer dat ik kwam zwemmen. Water voelde heerlijk, maar toen ik thuis kwam rook ik mijzelf. Ondanks dat ik na het zwemmen onder de douche van het zwembad ging . Heel vies. Het was heet weer dus druk. Gezellig familiebad. Stoorde mij aan mensen die hard muziek aan hadden. Ik ga liever in de zee zwemmen. Ook mijn zwemkleding was vies. Aardige jongen achter het loket. Maar het is voor mij niet voor herhaling vatbaar. Jammer, want ik woon dichtbij.
Op zich hartstikke leuke plek. Wat ik een groot nadeel vind is dat je vanaf de zonneweide het water niet in de gaten kunt houden. Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom kan ik nooit even liggen maar moet ik op een bankje plaats nemen.
Mooi meer jammer dat je als in wonende in rijswijk niet kan vissen desnoods alleen vergunning voor rijswijkers instellen me een nachtvergunning zo dat er veilig nachtgevist kan worden ik ben berijd er voor te betalen cq een nachtvisclub op re richten met in achtneming van paar regels zou tog mogelijk kunne zijn.overtreding exit visclub en ontzegging zou mooi zijn ook voor de wat ouderen rijswijkers waar ik deel van uitmaak.
Leuk peuterbadje met speeltuintje. Gemoedelijk sfeertje. Een wat groter zwembad voor oudere kinderen.
Kleinschalig en gezellig
Lekkere plek als je eens wat anders wilt dan Delftse Hout
Heel koele plek bij grote hitte en de koffie en thee is niet duur het is gewoon een leuk natuur zwem bat en er komt goed volk er zijn geen parkeer plaatsen kom dus op ander vervoer
Op eerste indruk is het allemaal een beetje simpel hierzo. Maar zo blijkt maar weer, het is wat je er van maakt! Dat gezegd hebbende was de hele groep hier relaxed dus of ik het nou door had of niet, de sfeer is top.
Leuk en gezellig natuurbad
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid