facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad De Peppel Ede

Zwembad De Peppel Ede
Adres: Peppelensteeg 17, 6715 CV Ede
Telefoonnummer: +31318479735
Stad: Ede
Route: Peppelensteeg 17
Postcode: 6715 CV



op zoek naar gerelateerd: zwembad de peppel ede prijzen, zwembad de peppel ede herfstvakantie, zwembad de peppel ede openingstijden, de peppel ede glijbaan, zwembad ede glijbaan, zwembad de peppel geplande evenementen, zwembad de peppel nieuwe glijbaan, peppel ede nieuwe glijbaan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwembad de Peppel Ede Zwembad de Peppel Ede 5 meter Prima zwembad. Hier en daar wat verouderd maar nog steeds hartstikke leuk voor de kin...
Tesqua Tesqua 372 meter Uitgebreid sportcentrum, voor ieder wat wils. Van krachthonk tot sauna, met tennisban...
ZwemZeker ZwemZeker 3 km Fantastische zwemschool! Wij zijn er speciaal voor uit nijmegen komen rijden. De kind...
Recensies
Leuk zwembad met 3 grote glijbanen 1 rivier glijbaan, 1 kleuren glijbaan met een trechter erin waar je zelf de kleuren kan kiezen ,1 familie glijbaan met 2 banen Er zijn verder 2 kleine glijbanen voor de kleinere mensen onder ons , en een leuk natuur buiten bad wat op natuurlijke wijze wordt gefilterd leuk om te zien Het enige minpunt wat ik kon vinden was dat er niet goed / makkelijk gezwommen kon worden maar dat was denk ik door de corona regels / onderhoud / en te koud weer regen etc Een zwembad om nog eens heen te gaan :
Ik kom hier al zowat mijn hele leven en vind het een erg leuk zwembad! Gave glijbanen, leuke sfeer, verschillende baden, meestal nog een opblaasparcour op het water erbij! Het buitenbad is fijn voor de ogen omdat het een natuurbad is en er veen chloor inzit maar alleen erg koud! Ook vind ik het jammer dat de whirlpool en turksestoom cabine die ze vroeger hadden hebben weg gehaald. Wel leuk dat er steeds iets vernieuwd word of er iets nieuws bijkomt door de jaren heen!
Prima zwembad, het diepe bad is wel erg koud en dat lijkt steeds kouder te worden. Je moet flink doorzwemmen om het warm te hebben en hierdoor krijg je sneller spierkrampen. Met banen trekken is het soms druk en dat kan vind ik persoonlijk beter gereguleerd worden door bijvoorbeeld rechterbaan is heen en linkerbaan is terug in te stellen. Dat voorkomt onnodige botsingen. Om deze verbeterpunten geef ik het 3 sterren. Die 3 sterren zijn voor het personeel wat altijd aardig en behulpzaam is.
Tweede keer in dit zwembad leuke glijbanen aleen er kan geen toezicht op gehouden worden waardoor er ongelukken ontstaan met name in de trechter glijbaan heb hierdoor al een bult om mijn hoofd gekregen omdat er personen in de trechter blijven waardoor botsingen onstaan er zit geen camera en microfoon in deze trechter waardoor geen goed toezicht gehouden kan worden heb na meerdere meldingen gemaakt te hebben bij een badmeester personeel het advies gekregen een klacht in te dienen bij de manager deze was aanwezig heb mijn verhaal gedaan maar hij ging er makkelijk mee om. Dat de glijbaan veilig zou zijn en een certificaat te hebben staat los van het hele probleem daarnaast zijn de kluisjes in dit zwembad erg verouderd en zitten bij 9 van de 10 kastjes geen bandjes om de sleutels van de kledingkastjes na op de manier hoe ermee omgegaan word zou ik niet aanraden naar dit zwembad te gaan het is niet veilig personeel wil het graag anders maar de manager niet dus ik zal de volgende keer al snel .voor een ander veiligerzwembad kiezen waar ze.wel.investeren in veiligheid
Leuk zwembad. Mega druk toen wij er waren. Midden in de kerstvakantie. Mogen 950 mensen in het bad, maar.... Wauw.... Net een mierennest. Bizar. Verder leuk zwembad, goeie prijs, veel te doen, super glijbanen. Vanwege de hoeveelheid mensen die erin mogen, 1 ster minder. Het is echt te druk, voor 950 mensen.
Voorjaarsvakantie echt ontzettend druk. Wel voldoende toezicht is mijn idee, op 1 jongeman na die wat mij betreft te vaak op zijn mobiele telefoon keek. Ondanks de drukte hebben onze jongens zich goed vermaakt en zeiden ze weinig last te hebben van de drukte. Horeca is goed en snel! Kluisje en omkleedhokjes zijn toe aan vernieuwing. Compliment voor de schoonmaak vriendelijk, attent en hard aan het werk.
Goede verhalen over gehoord, maar viel vies tegen. Zooooo ontzettend druk op zaterdagmiddag. Een mierenhoop aan mensen. Heel jammer dat er veel te veel mensen worden toegelaten. Massa=kassa, maar niet leuk voor de bezoekers. Wel mooie glijbanen en kinderbad, maar door de drukte valt alles in het niet. Weggegooid geld voor deze middag.
Super leuk ik ben er onlangs geweest en het is perfect voor alle leeftijden. Drie hele leuke glijbanen om uit te kiezen. Het baby badje is ook leuk voor de wat jongere kinderen. Wel jammer dat je een muntje moet hebben voor een kluisje en als je dan geen contant geld bij hebt liggen je kleren en spullen gewoon in een kluisje zonder slot maar voor de rest prima plekie. Oh en het eten voor de kerst brunch was ook lekker drie broodjes en beleg naar keuzen.
Ik ben nog nooit binnen in het zwembad geweest maar geef graag mijn recensie over de klantvriendelijkheid bij de balie. Die was namelijk erg laag. Er werd gezucht dat we geholpen moesten worden alsof ik alleen maar een last was. Dit vond ik erg gek en onvriendelijk.
De Peppel is een leuk zwembad met toffe glijbanen. In de schoolvakanties is het er veel en veel te druk. Er zijn geen stoelen meer om op te zitten, er staan lange rijen voor de glijbanen en snackbar en de baden zitten overvol. Zonde!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid