facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad De Meerkamp

Zwembad De Meerkamp

Info

Zwembad De Meerkamp, zwemplezier voor jong & oud!

Geschiedenis

Zwembad De Meerkamp is een multifunctioneel zwembad in Amstelveen dat voor elke doelgroep iets te bieden heeft. Naast lekker recreatief zwemmen in het buitenbad, golfslagbad, wedstrijdbad, instructiebad en doelgroepenbad, kun je hier ook meedoen aan allerlei aquasporten zoals aquarobics, aquafitness en hydrofit. Wil je je zwemslag verbeteren of gewoon de conditie naar een hoger niveau brengen is dat ook mogelijk bij de les slag- en conditieverbetering. Voor de senioren onder ons zijn er de Meer Bewegen Voor Ouderen (MBVO) lessen maar ook de 55 plus ochtenden. Voor de allerkleinsten onder ons is er het baby- peuterzwemmen. Naarmate ze ouder worden kunnen ze instromen bij de "spetterlessen" onder begeleiding van een instructeur. Uiteindelijk zullen ze doorgroeien naar de particuliere zwemlessen, dit gebeurt zelfs 7 dagen per week!! In de vakanties verzorgt het Sport & Spel animatieteam allerlei leuke activiteiten voor de jeugd. Iedere 2e zaterdag van de maand zijn er zwemdisco's voor de jeugd tot en met 12 jaar. Voor elke disco is er een leuk thema. Zo zie je maar, De Meerkamp heeft veel te bieden!!

Adres: Van der Hooplaan 239, 1185 LN Amstelveen
Telefoonnummer: 088 8585 185
Stad: Amstelveen
Route: Van der Hooplaan 239
Postcode: 1185 LN



op zoek naar gerelateerd: Meerkamp openingstijden, Meerkamp tickets, Meerkamp Amstelveen Corona, Meerkamp banen zwemmen, Zwembad De Meerkamp buitenbad, Golfslagbad Meerkamp Amstelveen, Aquamix Meerkamp, Kluisjes Meerkamp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Amsterdamse Bos kinderbaden Amsterdamse Bos kinderbaden 3 km Groot kinderbad Mag niet gerookt worden je kan daar ook een ijsje halen
Recensies
De zwemlessen vallen hier flink tegen. Geen maatwerk, voelt als een fabriek
Wat is het heerlijk om weer te kunnen zwemmen. Gastvrijheid van het personeel was geweldig. Top Carina proef. Heerlijke warme bouillon na afloop. Super het team van de Meerkamp met steun van de Gemeente heeft gerealiseerd.
Een mooi buitenzwembad waar in februari al veilig gezwommen kan worden in corona tijd. Na het zwemmen mag je een bouillon pakken, dat smaakte goed!
Topzwembad met een heerlijk buitenbad. Vriendelijk personeel wat altijd mee wil denken met de klant.
Leuk zwembad ruim zwembad genoeg baden van kleine tot groot vriendelijk personeel
Goede locatie, voldoende parkeergelegenheid. De Meerkamp heeft een binnen en een buiten zwembad.
Lekker gezwommen. Vriendelijk personeel!
Vreselijk reserveringssysteem. Zo jaag je klanten wel weg. Is dit ooit getest op gebruiksgemak bij de verschillende doelgroepen?
Mooi zwembad met meerdere baden. Worden leuke aqua sporten gegeven en het recreatiebad is top voor vrij zwemmen met de kinderen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid