facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad De Kuil

Zwembad De Kuil
"De Kuil beschikt over een grote sporthal die op te delen is in twee delen. De sporthal beschikt over een tribune met 100 zitplaatsen. De locatie leent zich uitstekend leent voor allerlei sportieve activiteiten."
Adres: Sportlaan A1, 2411XD Bodegraven
Telefoonnummer: +31 172 61 28 18
Stad: Bodegraven
Route: Sportlaan A1
Postcode: 2411XD



op zoek naar gerelateerd: zwembad de kuil bodegraven tarieven, zwembad woerden, zwembad de kuil prinsenbeek, zwembad waddinxveen, de kuil bodegraven banenzwemmen, zwembad gouda, zwembad de hoorn, bodegraven zwembad entree
Recensies
Op het eerste gezicht een mooi, nieuw zwembad. Echter hebben ze wat mij betreft de plank volledig mis geslagen met bepaalde keuzes die gemaakt zijn. Ze richten zich voornamelijk op leszwemmen en sport. Voor recreatief zwemmen is weinig plaats. Het zwembad heeft weinig sfeer en is niet aantrekkelijk ingericht voor kinderen. Het buitenbad spant hierin de kroon. Ze hebben een peuterbad en een diep zwembad. Een zwembad waarbij kinderen van 4 jaar en ouder kunnen staan en spelen ontbreekt. Met als gevolg dat het binnenbad bij een buitentemperatuur van 30 graden vol zit, en het buitenbad leeg is. Ze hadden het geld wel beter kunnen besteden.
Onze dochter vindt de zwemles leuk en het bad ziet er netjes uit. Nog geen ervaring met recreatief zwemmen. Kantine zit vol maar niemand bestelt wat, niet gek met die prijzen jeetje.. zonde.
Het zwembad is van binnen en buiten totaal vernieuwd. Bij binnenkomst kom je in een grote ontvangsthal, waar een terras staat om lekker te zitten met een balie waar je eten drinken en ijsje kan bestellen. Ook heb je de informatie balie met de Kassa waar je de kaartjes kan kopen. Als je door de douche ruimte binnen bent, dan kom je in een grote hal met een baby/ kinderbad, verwarmd doelen bad met beweegbare bodem, grote brede glijbaan, terras met een balie waar je eten drinken en een ijsje kan bestellen. Als je naar buiten loopt dan heb je daar een diepe Polo Bad met 3 duikplanken en een opblaasbare hindernisbaan in het water. Een grote ligweide met 3 speel/klimtoestellen en een baby/kinderbad met daaromheen een grote ligweide. Buiten zijn er ook toilet aanwezig. Al met al, een mooi vernieuwd zwembad om met het hele gezin te zwemmen of te zonnen. Zeker een aanrader om er heen te gaan.
Keurig zwembad, mooie ligweide en voldoende toezicht. Jammer dat de douches het niet deden, maar dat was een tijdelijke storing. Binnenbad vooral geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd.
Ik wilde mij aanmelden voor volwassen zwemmen en werd er vriendelijk geholpen
Oude zwembad was vele malen beter en veel leuker voor iedereen. Helaas hebben de met het nieuwe zwembad de plank volledig misgeslagen. Ook waren de douches kapot
Wij kwamen hier heel vaak zwemmen. In het nieuwe bad zijn we drie keer geweest en daar blijft het bij. Bij het tweede bezoek waren de douches stuk en was het koud. Daarna nog een keer geweest en nog steeds waren de douches stuk en was het koud, onze peuter zat te klappertanden in het peuterbadje. Vandaag nog eens gebeld om te vragen of de douches een keer gerepareerd waren, geen antwoord gekregen alleen te horen gekregen dat er toch geen vrij zwemmen was omdat de toezichthouder zich ziek had gemeld. Aangezien er geen antwoord is gegeven zullen de douches nog wel stuk zijn. Vergane glorie.
Het nieuwe zwembad ziet er keurig uit. Voor de mensen die baantjes komen trekken of een bepaalde watersport beoefenen zal het vast fantastisch zijn. Maar voor de kleine kinderen is er in het binnenbad weinig meer te spelen of te plonzen. Vandaag voor het eerst gebruikt gemaakt van het buitenbad. Hier hetzelfde verhaal. Een leuk peuterbadje, maar kleuters kunnen geen kant op, en mogen ook niet in het grote bad. Wat ik al aangaf, behoor je tot een doelgroep dan heb je het hier vast naar je zin. Maar de volgende keer ga ik naar De Hoorn, want gezinnen met kinderen zonder zwemdiploma behoren in de nieuwe Kuil blijkbaar niet meer tot de doelgroep. Vernieuwing is niet altijd verbetering. Het oude bad wordt gemist.
Vreemd. Een zwembad waar je al maandenlang niet kunt douchen door legionella. En dat gewoon niet bij de ingang van de kleedruimte al kenbaar maken, daar moet je bij de douches achter komen. Nu zijn de leidingen professioneel gespoeld maar laten ze de boel weer een maand stil staan. Ja dat is natuurlijk vragen om bacteriegroei en komen ze nooit van die legionella af.
Leuke locatie voor diverse sporten. Er is horeca aanwezig. Het zwembad is een klein wedstrijdbad, geen glijbanen enzo. Er is geen echte tribune, maar wel zitgelegenheid naast het bad. Rondom het complex is ruim voldoende parkeergelegenheid die ook nog eens gratis is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid