facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad De Kolk

Zwembad De Kolk

Info

Sport- en Recreatiebad De Kolk is hèt zwemcentrum van Midden-Overijssel.

Vind je draai in de Kolk!

Label

We zijn er voor u

Zwembad De Kolk hecht veel waarde aan haar gasten.

Daarom zitten we in het centrum van Wierden, op 2 minuten lopen van het station, maar ook met voldoende parkeergelegenheid.
Daarom is ons bad helemaal aangepast voor gehandicapten.
Daarom streven we naar veel kwaliteit voor een lage prijs.
Daarom hebben we voor elk wat wils; jong, oud, sportief of recreatief.
Daarom blijven we innoveren in slimme techniek.
Daarom laten we anderen controleren of we doen wat we zeggen.
Daarom staan wij altijd open voor uw op- en aanmerkingen.



"Elke* zaterdagavond is familie zwemavond van 18.00-20.45 uur. Hiervoor geldt: Kinderen zwemmen onder begeleiding van een volwassene, verhouding is max één 18+ op 5 kinderen.* feestdagen, Wiezo avond en zomervakantieuitgezonderd."
Adres: Dikkensweg 3, 7641CC Wierden
Telefoonnummer: 0546-572490
ln.kloked@ofni
Stad: Wierden
Route: Dikkensweg 3
Postcode: 7641CC



op zoek naar gerelateerd: zwembad tubbergen, zwembad almelo openingstijden, zwembad almelo, zwembad overijssel, zwembad nijverdal, zwembad rijssen, zwembad haaksbergen, zwembad hardenberg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huize Paters Huize Paters 597 meter
Recensies
We waren op vakantie in de buurt. Aardige en behulpzame medewerkers en alles keurig geregeld. We hadden kinderen van 1, 4 en 6 jaar mee en er was voor elk een passend bad. Hele leuke glijbaan. We konden vlinders huren. Hoewel ik het niet helemaal eens ben met de verplichting ook voor onze 6 jarige wie nog net niet haar diploma heeft om deze te dragen, was het voor ons deze ene keer geen probleem. Wat fijn was, dat we ons eigen brood op konden eten aan de zijkanten stoeltjes zat! van het zwembad.
veel niet-begeleide minderjarigen doen wat ze willen! in het grote zwembad is het onmogelijk om te zwemmen door hoeveelheid kinderen die met banden en planken zitten te spelen! sauna voor 18 jaar, die ze bewaken en ik kon niet naar binnen met mijn dochter van 16 jaar oud en die in het midden van het zwembad voor 12 jaar, niemand waakt er zijn veel kinderen 5+…. geen controle Ik raad het niet aan
Wekelijks zwem ik hier, het zwembad is schoon en er zijn vaste tijden voor banen zwemmen. Erg prettig dat dat ook 's avonds tot 21:45 kan. De radio staat aan en daar kan je fijn naar luisteren tijdens het zwemmen. Enige nadeel is dat de douches soms erg schommelen in temperatuur.
Vervelend dat zwembad het zwembad nooit op tijd open is om 9 uur maandagochtend. Staan we buiten te wachten. Wat vervelend is dat er geen aquajodging in de schoolvakanties is. Dan moet je naar een naburig zwembad Die wel deze groepslessen geven zoals Nijverdal.
Geweldig zwembad. Was bang voor kouder water, maar dat viel mee. Vriendelijk personeel. Leuke uurtjes gehad met onze kleindochters.
Vond het er erg druk wat natuurlijk ook wel logisch is hoor, maar toch. En het water in het recreatiebad erg koud. Verder heel erg vriendelijk personeel De douches mogen ook wel wat beter.
Super mooi zwembad Heerlijke sauna's voor een betaalbare prijs Vriendelijk personeel Mijn favoriete bad
Een erg mooi en leuk zwembad voor jong en oud! In de kleedruimtes zijn voldoende hokjes om je om te kleden. Er zijn kluisjes aanwezig 20 cent dit krijg je niet retour na het gebruik van het kluisje. In het zwembad zijn ook nog kleinere kluisjes aanwezig die speciaal voor uw mobiel en / of portemonnee zijn. Deze kosten 1 euro per kluisje. Rondom het zwembad zijn voldoende zitplaatsen plastic tuinstoelen. Er zijn in het zwembad ook badmeesters aanwezig. Vandaag heb ik er 4 gezien. In het zwembad is ook een snackcorner aanwezig waar je chips, ijs en snacks kunt bestellen. Je kunt gratis parkeren bij de ingang. Er zijn ook parkeerplaatsen aanwezig voor minder validen. Het station is ook prima te bereiken vanuit de richting Almelo / Deventer met de trein. Het is slechts 5 minuten lopen. Bij de foto's heb ik ook de nieuwe prijslijst toegevoegd die per 1 januari 2017 in gaat.
Mooi zwembad, ook voor de kleintjes. Ziet er schoon uit alleen hebben ze belachelijke openingstijden. Als je kleine kinderen hebt ga je niet pas om 11 uur in de ochtend naar het zwembad. Ook op donderdag gesloten?? Wil je in de vakantie, kijk je op de site en dan werkt de link niet naar openingstijden. Dan maar “old school” even bellen. Een bandje met twee keuzemogelijkheden.. 1 voor openingstijden. “Graag verwijzen we u naar onze website”. Website en informatievoorziening is niet meer van deze tijd.
Er stond een hele leuke barvrouw vanavond, het was erg gezellig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid