facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad De Koet

Zwembad De Koet

Info

Zwembad De Koet is een gezellig openluchtbad met recreatiepark waar iedereen zich thuis kan voelen.

Adres: Sportweg 3, 3628 AZ Kockengen
Stad: Kockengen
Route: Sportweg 3
Postcode: 3628 AZ


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 17:00

Recensies
Heerlijk zwembad. Erg aardige vrijwilligers en badmeesters die lol in hun werk hebben. Prachtig grasveld met ook schaduwplekken. We hebben een erg leuke dag gehad.
Grote MIN is dat de openingstijden absoluut niet kloppen op site van Google en aanpassen kunnen ze niet. Wij laat gegaan en verwacht nog 3 a 4 uur te genieten maar naar een uur was bad dicht. Zeg je er wat van is personeel vriendelijk om te helpen maar achter de schermen niet! Zwembad en activiteiten erom heen leuk en een aanrader, maar beheer van social media SLECHT.
Leuk kleinschalig zwembad. Er is een spingkussen, minivoetbal veld met omheining van zo'n 50cm hoog, beachvolleybal veld, voetbalveld, tokkelbaan, speeltoestel, schommel, klein winkeltje voor wat frisdrank en ijs, een groter zwembad en een peuterbad. De sfeer is relaxed, gratis parkeerruimte, goed bereikbaar, kortom prima plek om even verkoeling te zoeken.
Meer sterren gegeven als het kon! Heerlijk zwembad voor jong en oud. Bijna dertig jaar geleden gekocht van de gemeente en sindsdien gerund door vrijwilligers met aan kop Adrie de Lange. Waar een klein dorp groot in kan zijn, is zwembad De Koet het voorbeeld! Zwemlessen, recreatief zwemmen, baantjes trekken, alles kan. Er worden leuke zwem activiteiten georganiseerd met als kers op de taart het Koetstock festival. Ik raad iedereen aan om zwembad De Koet en de Kockeneese no nonsense sfeer te komen proeven. Gegarandeerd succes!!!
Mooi onderhouden speeltuin, goed zwembad, vriendelijk personeel, voetbalveldjes, een perkje met mooie bloemen en fijne zonneweide. Echt leuk gehad, aanrader.
Vriendelijk personeel en naast zwemmen ook leuke speeltoestellen, springkussen en kabelbaan.
Heerlijk zwembad waar we met de kleinkinderen een zonnige middag hebben vertoefd
Het is een oké zwembad voor in zo'n klein dorpje. Als het warm is is het wel zo druk dat je bijna niet kan bewegen. Er is ook een peuter badje en verschillende speeltoestellen. Je krijgt 1 douche muntje per dag, nadat je die gebruikt heb kost het je 50 cent voor nog één. Het is dus een leuk zwembad voor mensen in Kockengen zelf. Ik zou er niet van buitenaf komen, het is nou niet super speciaal. Leuk om even af te koelen.
Prima zwembad, Alleen de Bodem Van Het Bad ziet er smerig uit
Het zwembad is best oké. Er is één glijbaan die best oud is, misschien is het tijd voor een nieuwe en leukere. Er is ook een erg leuk springkussen op het veld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid