facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad De Klomp

Zwembad De Klomp

Info

Heel leuk zwembad met goed zwemles en veel vertier. Bekwaam personeel en veel vrijwilligers zorgen voor kwaliteit en activiteit.

Geschiedenis

Twee grote zwembaden, nieuw peuterbad, twee glijbanen, spuitpaal, lange mat, divers spelmateriaal in het water, grote zonneweide met schaduw en beschutting en picknicktafels, speeltuin, volleybalveld, trampoline, groot nieuw terras, kiosk met koffie, ijs, frisdrank, snoep, patat en diverse warme snacks, helder, schoon water van 25 graden.

Adres: Walperterwei 27a, 8731CD Wommels
Telefoonnummer: 0515331225
moc.liamg@pmolkeddabmewz
Stad: Wommels
Route: Walperterwei 27a
Postcode: 8731CD



op zoek naar gerelateerd: zwembad de klomp tarieven, openluchtzwembad friesland, zwembad de klomp openingstijden, buitenzwembad friesland, facebook zwembad de klomp, zwembad joure, zwembad witmarsum, zwembad stiens
Recensies
Jammer dat jullie pas zo laat open gaan. ‘s Ochtends om een uur of acht zwemmen is ook erg fijn!
Heel leuk zwembad voor jong en oud! 2 glijbanen, een 25-meterbad, een ondieper bad en een peuterbadje voor de allerkleinsten. Daarnaast is er een mooi terras en een groot grasveld. Allemaal onder het toeziend oog van bevoegd en vriendelijk badpersoneel. Kortom, genoeg ingrediënten voor een gezellig dagje!
Mooi zwembad en heel aardige medewerkers
Prachtig zwembad, mooi ruim terras, leuk bad voor peuters, grote speelweide, heerlijk zwemwater, twee glijbanen. Geschikt voor banenzwemmers en gezinnen. Ook een goede keus voor leszwemmen, in de zomer in het buitenbad en in de winter in een binnenbad in de buurt.
Een leuk zwembad en mooie glijbanen een peuterbad speeltuin voetbalveldje en een diep bad wat mij betreft een heerlijk Zwembad
Erg leuk zwembad met 2 leuke glijbanen en meerdere baden. Hierbij zijn grasvelden met wat speeltoestellen en een terras. Erg leuk voor de kinderen. Ook prettig dat er goed toezicht gehouden wordt door badmeesters/badjuffrouwen. Jammer dat mijn eigen woonplaats niet zo'n zwembad heeft.
Mooi openlucht zwembad met meerdere zwembaden en peuterbad. Leuke snelle glijbaan en een hele grote zonneweide. Koffie en kleine versnaperingen kun je er krijgen en teven een aantal frituurproducten.
Top zwembad met aardig personeel, een grote zonneweide en een ruim aanbod.
Leuk openlucht zwembad met heel leuk peuterbad instructiebad en wedstrijdbad. twee glijbanen. Mooi groot terras en giga zonneweide
Leuk zwembad, de kids hebben genoten.. alleen jammer van de korte openingstijden van 13:00 tot 17:00u
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid