facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad De Horsten

Zwembad De Horsten

Info

Zwembad de Horsten is een ontmoetingsplek voor jong en oud. Een mooie plek waar wij als bewoners best trots op mogen zijn.

Geschiedenis

Zwembad de Horsten is een ontmoetingsplek voor jong en oud. Een mooie plek waar wij als bewoners best trots op mogen zijn.

Adres: Horsten 54, 9581 TE Musselkanaal, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0599412300
ln.netsroheddabmewz@ofni
Stad: Musselkanaal
Route: Horsten 54
Postcode: 9581 TE


Openingstijden

Maandag: 06:45 - 20:00
Dinsdag: 06:45 - 20:00
Woensdag: 06:45 - 20:00
Donderdag: 06:45 - 20:00
Vrijdag: 06:45 - 20:00
Zaterdag: 13:00 - 20:00
Zondag: 13:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: voorverkoop zwembad de horsten, zwembad musselkanaal abonnement, zwembad de horsten horsten musselkanaal, horsten 54, musselkanaal, zwembad de horsten 2018, zwembad valthermond, zwembad in stadskanaal, zwembad nieuw buinen
Recensies
Mooi zwembad, netjes en schoon. Groot grasveld. Vriendelijke mensen. Nu, een warme dag, valt de drukte reuze mee.
Mooi zwembad, ik dacht eens een keer een ander zwembad om heen te gaan. Wat een vreselijke badmeester. Mijn dochter mocht niet met een kurkje zwemmen en dan nog de manier hoe hij tegen je praat, bah! Na 10 minuten het zwembad maar weer verlaten, heeft ons samen wel 9 euro gekost. In elk zwembad waar ik geweest ben kan ik goede afspraken maken. Vaak wordt dit gestimuleerd, omdat ze dan meer oefenen met juist zwemmen. Ik ga wel weer naar de Buinerstreng. Zwembad is klein en minder mooi, maar personeel is super.
Zeer slechte zaak. Mensen die werken tot 17:00 mogen met het mooie weer en temperatuur van 24 graden niet zwemmen. Om 17:20 word je verzocht om 18:30 weer te komen. Het hoort zoals eerder dat het zwembad de hele tijd open is. Ook praat je over een tarief van 4.50 pp voor 2 uur zwemmen in de avond, dit is gewoon het dag tarief. Veel te duur.
Zwembad gaat pas eind mei open! Voorverkoop is er niet meer! Actie gratis Spaarzegels van Coop = voor een Gezinsabonnement 15 volle kaarten. = dus voor 5125 euro boodschappen doen! Veel te duur en is voor ons niet te doen!
Temperatuur van het water 24gr. Nieuwe toiletten en kleedkamers. Ziet er super uit! Zo ook de nieuwe warme douches, een beschermd baby-aankleedhoek. Terras en kleine speeltuin met luchtkussen. Wat een metamorfose! Goed onderhouden grasveld met gelegenheid voor beachvolleybal. Meerendeel wordt alles door vrijwilligers gerealiseerd. Blij met gelegenheid tot aquafit en zwemclinics. Hiervoor dien je nog wel te reserveren. Ook voor t individuele banenzwemmen in de ochtend of avond. Blij met dit zwembad voor Musselkanaal eo!
Entree 4.50€ wil je savonds weer zwemmen mag je nog naald 4.40€ neer legen dit voor een veroudert openlucht bad een tropisch zwembad is 1€duurder het is gewoon acosiaal dat dit geen dag kaart is. En corona krijgt de schuld weer
Een erg leuk en gezellig zwembad!! Het personeel is erg vriendelijk en zeer behulpzaam! Helemaal top!! Ook is het temperatuur van het water heerlijk! Het kwaliteit en de prijzen van het winkeltje zijn helemaal super! "Gewoon betaalbaar" :D daar houden we van!! Haha.. Naast het zwembad is er ook een leuke speeltuin met sinds dit seizoen een springkussen!!! Yeahhy hoe leuk!? Het enigste wat "ik zelf" mis voor de kleinere kinderen, is wat meer wat te doen voor ze in het ondiepe bad. Er liggen genoeg attributen in het water om mee te spelen, maar die drijven toch snel af door bv de grotere kids.. Maar ondanks dat, vinden onze kinderen en wij het super leuk en gezellig een middag bij de Horsten te zwemmen!!! Echt een aanrader!!
Mooi zwembad, heerlijke verfrissing, badmeesters zijn precies goed, niet overdreven streng maar ze letten zeker wel op wat je doet. Het nadeel is de glijbaan, daar zitten groeven, en die voel je nogal goed als je wat aan de magere kant bent.
Niet normaal hoe goor. De vloer zit onder de alg in het zwembad. De rand van het zwembad is op meerdere plaatsen kapot en ik snap dat het door vrijwilligers wordt gedaan maar voor 4 euro per persoon is dit belachelijk slecht.
We hebben veel gezwommen in de horsten met onze kleinkinderen. Mijn kleindochter lana van stadskanaal wil alleen maar in de horsten zwemmen. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Dank je voor de inzet. Xxx
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid